Black Hair

Sheado presenteert haarshow ‘Fleur Noir’

sheado_fleur_noir

In 2012 lanceerde naturalista Dominique Snip haar eigen haarproducten lijn voor kroes en krullend haar ‘Sheado’. Een jaar later opende zij haar eerste brandstore  in Den Haag. En dit weekend viert zij met de haar eerste haarshow ‘Fleur Noir’ het 1-jarige bestaan van Sheado Natural Hair Spa & Salon. Ook leuk: de haarshow vind plaats op het Kwakoe festival!

Trots op natuurlijk kroeshaar

Met Fleur Noire geeft Dominique haar visie op de zwarte vrouw in al haar pracht en praal. Dominique: “De afgelopen tijd is er veel negativiteit ontstaan over kroeshaar in de media. Met het zwijgen van de media lijkt het beeld te ontstaan dat het oké is om de zwarte vrouw op een dergelijke manier te bejegenen. Dat heeft weer zijn weerslag op de wijze waarop jonge meiden naar zichzelf kijken, alsof zij niet trots mogen zijn op hun natuurlijk kroeshaar. Dat moet veranderen.” 

Natural Hair Care & Techniques

Wil je graag meer weten over de verzorging van kroes en krullend haar ? Dominique deelt praktische informatie en technieken middels een workshop. Je leert welke basisproducten je nodig hebt, hoe je ze kiest, hoe je ze moet gebruiken en hoe je op een succesvolle manier een eigen haarroutine inricht. Ook laat Snip zien hoe jij haarproblemen als ‘droog haar’ tegen gaat en uitdagingen als ‘krimp’ aanpakt. 

Datum: zondag 3 augustus 2014
Tijd: 13.50-15.20 u.
Plaats: Kwaku Festival. in de Pompeia tent tijdens ‘Black Hair Day’
Adres: Bijlmerpark, 1102 BL Amsterdam Zuidoost
Toegang: GRATIS.
Aanmelding workshop: info@sheado.nl (verplicht!)

www.sheado.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm