Black Hair

Sheado presenteert: Curl Sheaping

De meeste vrouwen met kroes of krullend haar hebben een grote angst om het haar te laten knippen. Niet gek ook, tot voor kort werden vaak dezelfde kniptechnieken gebruikt voor zowel Europees als kroes en krullend haar. Dat terwijl het knippen van kroes en krullend haar toch net wat anders gaat. Met de Curl Sheaping van Sheado Natural Hair Academy verlaat je de salon met een glimlach.
Sheado kennen we in eerste instantie natuurlijk allemaal van de geweldige producten op natuurlijke basis. Eigenaresse en oprichter Dominique Snip heeft het merk vorig jaar naar een hoger niveau getild toen zij de Sheado Natural Hair Academy lanceerde. Nederlands eerste kappers academie die zich volledig richt op de verzorging en styling van natuurlijk krullend en kroes haar. Hier kun je je laten opleiden tot Natural Hair Stylist en workshops en masterclasses volgen.

Curl Sheaping

Sheado presenteert een nieuwe kniptechniek: Curl Sheaping. Hierbij wordt je haar geknipt en gevormd passend bij jouw persoonlijkheid, vorm van je gezicht en krultype. Geen enkele Curl Shape is hierdoor hetzelfde. Elk kapsel is uniek.
Hieronder wat prachtige resultaten van de Curl Sheaping behandeling van Sheado.
curl shaping curl shapingcurl shaping curl shapingcurl shaping curl shaping

Sheado live in actie

Ben je, net als ons, super benieuwd hoe de Curl Sheaping in zijn werk gaat? Sheado geeft tijdens Party Over Hair een live demonstratie van de techniek op 2 modellen. Zo kun je met je eigen ogen zien wat de before & after is van de Curl Sheaping. De demonstratie vindt plaats op het podium en is dus voor iedereen toegankelijk. Heb je nog geen tickets voor Party Over Hair? Bestel je tickets dan hier –> partyoverhair.eventbrite.comTIP: kom met 4 personen en je betaald minder (Groepsticket)!

foto’s: sheado

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm