Black Hair

Sheado lanceert nieuwe producten !

sheado_dominique_snip

Eén van onze favoriete haarmerken van Nederlandse bodem is Sheado. Dit merk werd een jaar geleden opgericht door Dominique Snip en is nu al super populair bij naturals over heel Europa en zelfs Suriname. Een uitbreiding op de huidige collectie kon dus niet meer langer op zich laten wachten. Vorige week lanceerde Dominique twee nieuwe producten met de verrukkelijke namen: Tropical Juice Detangler & Scalp Stimulator en Strawberry Chocolate Protein Fix met onder meer de ingrediënten Alfalfa, Hennep olie, Mango boter en Aardbei extract.

Something juicy

sheado_tropical_juice_detangler

De Tropical Juice Detangler & Scalp Stimulator is een vitaminebehandeling voor haar en hoofdhuid, ontklitter en moisturizer. Het is geformuleerd met de beste vitaminebom voor haar en hoofdhuid: Alfalfa, ook wel The Big Daddy of them all genoemd. Alfalfa is zeer voedzaam vanwege de grote hoeveelheden vitaminen, mineralen en eiwitten. Deze speciale juice zorgt voor beter kambaar haar; het hydrateert, het voorkomt haaruitval en herstelt een verstokte haargroei. Hennep olie en Mango boter verzachten en verbeteren de elasticiteit van het haar om haarbreuk te voorkomen.

Prijs: € 24,95 voor 250 ml

Something chocolate

sheado_strawberry_chocolate_proteine

Speciaal voor beschadigd, broos en overbehandeld haar is de Strawberry Chocolate Protein Fix. Het speciale hiervan is dat Dominique heeft gekozen voor proteïnen uit soja, tarwe en maïs. Dominique: “De keuze voor plantproteïnen in plaats van proteïnen afkomstig van dieren, bijvoorbeeld keratine, past volledig bij de filosofie van Sheado: kwaliteitsproducten op plantaardige en biologische basis. Deze twee nieuwe producten zijn een mooie aanvulling op de lijn”

De Strawberry Chocolate Protein Fix is ook geschikt voor degenen die het haar regelmatig tangen, föhnen of kleuren. Het vult de gaten in de beschadigde haarschacht op en voorkomt verdere haarbreuk. Deze diepe conditioner met toegevoegde Pro Vitamine B, Aardbei extract, Vitamine E en Cacaoboter verzacht, voedt, beschermt en verbetert ook het vochtvasthoudend vermogen van het haar.

De producten beloven veel goeds en wij kunnen niet wachten om het eens uit te proberen! Ook nieuwsgierig naar deze nieuwe producten? Je bestelt ze in de webshop van Sheado!

Wil je kennis maken met Dominique en de producten zien, voelen en ruiken? Geef je dan op voor de workshop Natural Hair 101

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm