Black Hair

Sheado Hairmilk || Review

Tijdens de FabVisi Beurs op zondag 1 april ontmoette ik onderneemster Dominique Chantal Snip. Sinds ik vier jaar geleden koos om met natuurlijk haar door het leven te gaan las ik bijna dagelijks haar blog over haar ervaringen. De aanbevolen producten bestelde ik online en ik volgde nauwkeurig haar tips op. Met veel enthousiasme keek ik er naar uit om haar eigen producten te zien en te testen.

De Sheado lijn bevat natuurlijke producten, dit is voor mij al een pluspunt. Ik probeerde afgelopen week de ‘Honey Love Hairmilk’ uit de bovenstaande lijn en die bevalt mij erg goed. De hairmilk bevat alle producten die ik afzonderlijk van elkaar gebruik zoals: castor oil, Sheabutter, olijfolie, aloe vera en avocado olie. Daarnaast zit er honing in, dit maakt het ontklitten een stuk prettiger.

De hairmilk is te gebruiken als leave-in-conditioner en als styling product. Ik heb het tot nu toe alleen gebruikt als leave-in en ik merkte meteen verschil, mijn haar was de volgende dag niet uitgedroogd en de krul was nog in tact.

www.sheado.nl