Beauty

Laten opmaken bij Make-Up Studio (Video)

Foundation op mijn gezicht, mijn wenkbrauwen een mooie vorm geven en mascara en lipstick aanbrengen. Dat gaat mij absoluut heel goed af. Vraag me niet om mijn gezicht te shapen en mijn ogen mooi op te maken. Dat gaat geheid mis. Alhoewel ik het best wel zou willen leren!

Vorige maand werd ik uitgenodigd door de Make-Up Studio voor een mooi make-upje door hun visagist. Dan kon ik heel fijn al mijn vragen stellen en meekijken hoe een professionele make-up artist mijn gezicht zou gaan shapen en mooie oogschaduw zou aanbrengen. Ik kende Make-Up Studio alleen van naam, maar had nog nooit de producten gebruikt. Dit merk staat ook in ons lijstje met merken die make-up verkopen voor de donkere huid. Make-Up Studio is een Amsterdams merk dat zo’n 27 jaar geleden opgericht is door Wil van het Hek. Ze hebben vier winkels: Amsterdam (2), Den Haag en Eindhoven. Je kunt de producten ook online shoppen. Alhoewel je make-up toch wel eerst wil uitproberen voordat je het online bestelt.

Make-Up Studio Amsterdam – Heiligeweg

Het aanbod van Make-Up Studio is heel erg uitgebreid. Ook voor de donkere huid hebben ze veel te beiden. Naast make-up en nagellak verkopen ze ook huidverzorgingsproducten, kwasten en handige make-up opbergbakjes.

Makeup Studio

Makeup Studio

Makeup Studio

In de winkel kun je uitgebreid de producten testen en je op laten maken door een visagist. Ik werd opgemaakt door Deborah.

Makeup Studio

Makeup Studio

Deborah had zelf hele simpele make-up maar een opvallende lippenstift: zwart! Ik zou het zelf niet durven, maar het staat haar prachtig. Ze draagt de kleur ‘Black Ink‘, een matte lipstick.

Shapen

Nadat Deborah mij had rondgeleid door de winkel en alle producten had laten zien, ging ze aan de slag met mijn make-up: Shapen, oogschaduw en een mooie lipkleur die overdag te dragen is. Het handige is dat alles wordt opgenomen met een camera zodra je in de stoel zit. Zo kan je thuis op je gemakje kijken hoe het ook alweer precies moet. Ik heb het ook laten opnemen. Bekijk de video hieronder:


Dit zijn alle producten die Deborah heeft gebruikt:

Makeup Studio

Gezicht

Make-Up Studio Serum en Pre Base (Prep)
Shape pallet Face it : DARK
Shape pallet powder : DARK
Foundation no transfer gemixed : Caramel /mocca
Banana powder
Blush sweet pink

Ogen

Eyeshadow 425 / lumiere eyeshadow golden brown
Seal it
Wenkbrauwen : eyebrow gel : Dark
Mascara 4D
Cream eyeliner : black

Lippen

Lipstick: velvet raspberry beret
Lipliner: 9

Makeup Studio

Het resultaat was heel natuurlijk. Prima make-up look voor overdag! Wat vinden jullie?

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm