Fashion

Serena Williams poseert voor lingerie merk Berlei

Wat een bezige bij! Als je Serena niet op het tennisveld ziet, dan vind je haar wel in een of andere fotostudio. Doing what? Nou, in dit geval campagne foto’s schieten voor het Australische lingerie merk Berlei. Hoe Serena eruit ziet in lingerie? Bekijk de foto’s en het filmpje

Serena williams poseert voor lingerie merk2

 

Serena williams poseert voor lingerie merk

Serena Williams

 

serena poseert voor lingeriemerk berlei

 

serenafor berlei lingerie

 

serena poseert voor lingeriemerk berlei 2

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies