Beauty

Sans Soucis organic ‘super food’ voor de huid

Natuurproducten zijn hotter than hot! Termen als natuurlijk, botanisch, organisch, ecologisch, duurzaam en holistisch vliegen je om de oren en zijn inmiddels standaarden in ons dagelijks leven geworden. Met dit in gedachten heeft Sans Soucis vorig jaar een compleet natuurlijke huidverzorgingslijn gelanceerd. Dankzij het succes van deze lijn komt het Duitse merk nu met vier nieuwe Naturkosmetik producten: Twee Body Oils & twee Smoothies.

Sans-Soucis-Naturkosmetik

De granaatappel uit Azië wordt ook wel ‘super fruit’ genoemd dankzij de huid beschermende bestanddelen. De Pomegranate Conditioning Body Oil bestaat uit drie oliën: granaatappel palmpitolie, amandelolie en teunisbloemolie ruikt goddelijk en trekt snel in de huid. Ook een fijne bijkomstigheid is dat het voor ieder huidtype geschikt is. De argan firming body oil wordt gewonnen uit  de vrucht van de argan boom en bestaat uit argan olie, inca inchi olie en avocado olie. Het doel? Het verbeteren van de huid elasticiteit en het regenereren van de cellen.

Smoothie anyone? De Lemon & Apricot mattifying 24-h care geeft de huid een matterend effect dankzij een maisextract terwijl verzorgende ingrediënten zoals Mango, shea butter en shisandra extract de huid verzorgt. Als je liever een stralende glow hebt, dan is de Currant & Peach smoothie met zwarte bessen en vitamine C zeker het proberen waard.

Meet the skincare range:

Sans-Soucis-Naturkosmetik-1www.sanssoucis.com

Makeuponyourmind.com is een online blad waarin ik graag mijn kennis, expertise en eerlijke mening deel van het beauty, fashion en lifestyle nieuws waar ik gelukkig van word. Hopelijk jij ook!