Black Hair

Sanguita’s Diary – Oktober

mbh october

Hey!

Sanguita8

Photocredit: MBH / Hair by Jooze / VisagiebySi

Even voorstellen; mijn naam is Sanguita Akkrum. Foodie (!), weirdo, thee met een dekentje op de bank lover, world traveller, schoenen freak, ontdekker van nieuwe dingen, maar jij kent me waarschijnlijk vooral als zangeres/actrice.

Toen MyBlackHair vroeg of ik geïnteresseerd was in het bijhouden van een photo diary over alles wat ik meemaak in mijn chaotisch leventje, hoefde ik zeker niet twee keer na te denken! Hier zal ik maandelijks van alles en nog wat met jullie delen over mijn gekke, drukke leventje en de dingen die mij inspireren. Enjoy!


Helly my lovelies! First off, wil ik iedereen bedanken voor de toffe reacties op mn eerste blog afgelopen maand. So sweet..I’d like to thank God and my moma…maar ok.. Enough emo stuff. Back to business!

September: de maand dat er o.a. openings en expos waren, mijn supah star vriendinnetje Jennie Lena haar blind audition bij The Voice of Holland crushte (maar ECHT), en de zon IN ENE besloot toch nog ff dik te shinen in die laatste week.

 

brandeduSpeaking of the sun en shinen. Ik wil ff Nancy Poleon in het zonnetje zetten. Oprichtster van BrandedU, true believer of sisterhood en een power woman met een hartje van goud. BrandedU vond begin september plaats en is een AMAZING seminar speciaal gericht op vrouwen met super toffe sprekers en workshops die je inspireren/helpen vormgeven van je ambities. Y’all should check it out. Shine on sister! #loveit

 

Oma’s avondje uit

sanguita-

We weren’t ready!

Jawel mensen. Oma is naar de disco geweest! Ok ik weet het..zooo oud ben ik niet..maar het feesten heb ik een beetje gehad. Mijn party shoes stof ik zo nu en dan af. Deze maand trok ik ze uit de kast, voornamelijk onder dwang van mn zusje..haha.. Samen hebben we Club Vie’s Ordinary People in Rotterdam “onveilig” gemaakt(*lees: ergens op een zo’n rustig mogelijk plekje gestaan waar er niet constant mensen tegen je aan lopen of drinken op je morsen). DJ’s Sunnery James & Ryan Marciano draaiden de avond aan elkaar en ik vond het kei dope kan ik je vertellen. Ik was de rest van de week wel nog gebroken! Hebben jullie dat ook? Dat naarmate je ouder wordt je meer ‘recovery time’ nodig hebt na het uitgaan? Vroeger bouncede ik binnen 1 dag terug..maar nu..meisje laat maar hoor!

 Ow my beard!

Verder ook interessant was de heropening van de echte ouderwetse barbershop Cut Throat in Amsterdam. Super toffe spot waar de heren zich nog als vroegah kunnen laten knippen/scheren etc.

FullSizeRender-3

Leuk beauty uitje voor de goed gebaarde man. EN ik zou mezelf natuurlijk niet zijn als we het niet over eten zouden hebben. Ze serveren daar dus gewoon chicken n waffles! Zoals jullie weten ben ik sinds mijn USA trip super fan van dit heerlijk Amerikaans gerecht. I’ll be back for sure. Obama special 4 life! (als je niet weet wat dat betekent, you ain’t bout this life man.. :P)

FullSizeRender-4

Chicken n Waffles samples! :)))

 Goys n Birls

Image-1

Op de foto met Papa Bear en stylist Jean Paul Paula / rechts onder – vet fashion brand nobody has to know waarbij alle kleding unisex is.

Ik ben naar een super interessante expo en panel discussie geweest, opgezet daar MAFB en Noun, concerning gender identity en diversiteit. Dit was een erg breed onderwerp waarbij het gesprek van diversiteit in de mode ging tot aan transgenders tot aan zwarte piet. Maar ook hoe we als mensen zijn geconditioneerd en bepaalde associaties hebben bij wat het inhoudt om een ‘man’ of ‘vrouw’ te zijn. My opinion? Ik denk dat stylist Jean Paul Paula said it best: “je hoeft me niet te begrijpen, but you will respect me!” We zijn allemaal verschillend and that’s ok, respect is the key. En Jean Paul wore the hell outta that dress die avond en ik wil m nog steeds! Maar ff serieus, het is natuurlijk te gek voor woorden dat we anno 2015 nog steeds kampen met discriminatie, white privilige en homo haat. Dit is een belangrijk onderwerp en de enige manier waarop het gaat veranderen is door erover te praten met elkaar, maar belangrijker nog: door te HANDELEN. Er komt hoogstwaarschijnlijk een vervolg, dus hou de fb pagina van MAFB in de gaten zou ik zeggen.

♥♥ M O O N C H I L D

De highlight van deze maand was voor mij toch wel de super blood moon in de nacht van 27 op 28 september: een maansverduistering waarbij de maan op haar dichtste punt bij de aarde is. Hierdoor lijkt de maan groter dan normaal en kleurt deze oranje/rood. Voor mij was het extra bijzonder omdat de laatste super blood moon 2 weken na mijn geboorte plaatsvond in 1982 en de volgende pas weer in 2036 ofzo! EN omdat ik als kreeft zijnde een super gevoelig beestje ben,IMG_0394super emo en intuïtief. In de astrologie wordt er gezegd dat de maan mijn ‘ruling planet’ is, omdat ik als kreeft een water sign ben en het water wordt beïnvloedt door de maan (eb/vloed al die shit. Lang verhaal..Google het! 😉 Daarom noem ik mezelf ook wel M O O N C H I L D

 

Ok dat was m weer voor deze keer. Back to handling shit..TTYL beauties! 😉