Party Over Hair

Sanguita Akkrum presenteert Party Over Hair!

Sanguita

Het is bijna zover: aanstaande zaterdag vieren we samen met meer dan 500 blackhair & beauty lovers ons haar. Heb jij er ook al zo’n zin in? We hebben echt een waslijst aan workshops die je kunt volgen, een vloer vol interessante standhouders en natuurlijk een gevarieerd podiumprogramma. En voor wat betreft het laatsgenoemde, mogen we nu eindelijk bekendmaken dat de presentatie van het podiumprogramma in handen ligt van zangeres en actrice Sanguita Akkrum. Super leuk!

Sanguita ken je vast en zeker als zangeres en/of actrice. Op MyBlackHair.nl kun je iedere maand haar diary lezen en bekijken. Tijdens Party Over Hair zal ze onder meer de haarshows van Cantu presenteren, maar fungeert ze ook als host tijdens de Bloggers Talkshow. 

KOOP NU NOG JE KAARTJES VOOR PARTY OVER HAIR!

Bestel alvast online je tickets. Je krijgt dan €5,- korting en bent zeker dat je binnen komt.

Tickets kun je online bestellen via deze link: http://bit.ly/1LXfWge.

Meer info over het event en het programma kun je vinden op de Party Over Hair Pagina.

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies