Black Hair

Salon Spotlight | Wassen, fohnen en tangen bij @MUNA’S Hairstudio

Altijd al willen weten welke haarbehandelingen er allemaal mogelijk zijn, welke resultaten je mag verwachten en welke salons de behandelingen aanbieden? In Salon Spotlight geven we je een kijkje in Nederland’s beste black hair salons. Kom meer te weten over de verschillende behandelingen en maak kennis met de beste hair dressers van Nederland.

@Muna’s Hairstudio

Toen ik een aantal jaren geleden, in een salon werkte, schreven mijn klanten op hun social media altijd dat ze ‘@Muna’s’ waren. In 2012 begon kleurbehandeling_muna
helemaal voor mijzelf en was de naam van mijn hairstudio snel gekozen.” @Muna’s Hairstudio, gevestigd op steenworp afstand van het centrum van Zaandam, is geen doorsnee black hair salon. Eigenaresse Muna ontvangt hier allerlei soorten klanten met Europees steil haar tot dik en kroes haar. Als echte ‘control freak’ wil ze het beste voor haar klanten en dat betekent stipt op tijd komen en de beste adviezen geven. Muna: “Soms is mijn advies om van een behandeling af te zien. Mensen zijn daar dan verbaasd over. Maar ik ben het liefst zo eerlijk mogelijk. Ik kijk altijd naar het haartype en de conditie van het haar voordat ik met een behandeling begin”. Klanten prijzen Muna onder andere om haar talent om elke plaatje waar te maken. Muna: “Klanten komen weleens met een foto of plaatje van een kapsel. Dat weet ik altijd goed na te maken. Natuurlijk geef ik het ook aan als het mij echt niet gaat lukken.”

De kennis van Muna, haar jarenlange ervaring en haar gevarieerde klantenkring, maken van Hairstudio @Muna’s een fantastische salon waar iedereen terecht kan.

Wassen, föhnen en tangen

Een bekende behandeling bij salons is wassen, föhnen en tangen. Ook bij Hairstudio @Muna’s kun je deze behandeling doen. De behandeling duurt maximaal 60 minuten en is bedoeld voor elke haartype. Vooral klanten met stevige, dikke krullen kunnen hiervan profijt hebben. Vaak is het voor hen moeilijk om het middenstuk en de achterkant te föhnen en tangen. Hierdoor moet het tangen dagelijks herhaald worden, wat slecht is voor het haar en kan leiden tot haaruitval of breken. Natuurlijk is het ook leuk om deze behandeling te ondergaan voordat je uitgaat.

 

Ashley

Dit is Ashley. Zij heeft stijl en medium dik haar. Ashley gaat een avondje uit en wil haar haar graag mooi gekruld.wassen_knippen_tangen_ashley1

Muna wast het haar van Ashley met de shampoo van het merk Agadir. De moisturizing shampoo is sulfaat- en parabenenvrij, geeft de juiste verzorging en maakt het haar zacht.

wassen_knippen_tangen_ashley2.1

Na het wassen wordt op handdoek droog haar een gladmakende crème aangebracht: Hair shield van Agadir. Deze crème houd vocht vast en sluit de haarschubben. Ook beschermt het het haar tegen hitte.

Na het föhnen wordt het haar getangd. Hiervoor gebruikt Muna Agadir’s Oil Spray Treatment. Ze kiest bewust niet voor een serum, omdat dit iets te dik is en het haar van Ashley zal verzwaren.

wassen_knippen_tangen_ashley3.1

wassen_knippen_tangen_ashley4.1

Als laatste wordt het haar met een haarlak bewerkt. Voor wat extra formule buigt Ashley naar voren en wordt het haar geschud. De haarlak wordt ook in het haar bij de nek aangebracht. Zo voorkom je dat de onderkant niet uitzakt. Deze haarlak is heel zacht en verzwaard niet. De volgende dag hoeft het niet uitgewassen te worden.

wassen_knippen_tangen_ashley4.2

Het eindresultaat! Prachtige, bouncy curls.

wassen_knippen_tangen_ashley11

 

Wassen, fohnen tangen bij @MUNA’s Hairstudio
Wil jij ook eens je haar wassen, föhnen en tangen? Bij @MUNA’s krijg je nu 10% korting voor een eerste behandeling. Neem contact op!

Hairstudio @MUNA’s
Prinsenstraat 52
075 7717143
Instagram: munas_hairstudio
Facebook: @munas hairstudio

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm