Black Hair

Salon Spotlight | Een natuurlijke updo’ bij @Muna’s Hairstudio

before_after

Altijd al willen weten welke haarbehandelingen er allemaal mogelijk zijn, welke resultaten je mag verwachten en welke salons de behandelingen aanbieden? In Salon Spotlight geven we je een kijkje in Nederland’s beste black hair salons. Kom meer te weten over de verschillende behandelingen en maak kennis met de beste hair dressers van Nederland.

@Muna’s Hairstudio

Toen ik een aantal jaren geleden, in een salon werkte, schreven mijn klanten op hun social media altijd dat ze ‘@Muna’s’ waren. In 2012 begon kleurbehandeling_muna
helemaal voor mijzelf en was de naam van mijn hairstudio snel gekozen.” @Muna’s Hairstudio, gevestigd op steenworp afstand van het centrum van Zaandam, is geen doorsnee black hair salon. Eigenaresse Muna ontvangt hier allerlei soorten klanten met Europees steil haar tot dik en kroes haar. Als echte ‘control freak’ wil ze het beste voor haar klanten en dat betekent stipt op tijd komen en de beste adviezen geven. Muna: “Soms is mijn advies om van een behandeling af te zien. Mensen zijn daar dan verbaasd over. Maar ik ben het liefst zo eerlijk mogelijk. Ik kijk altijd naar het haartype en de conditie van het haar voordat ik met een behandeling begin”. Klanten prijzen Muna onder andere om haar talent om elke plaatje waar te maken. Muna: “Klanten komen weleens met een foto of plaatje van een kapsel. Dat weet ik altijd goed na te maken. Natuurlijk geef ik het ook aan als het mij echt niet gaat lukken.”

De kennis van Muna, haar jarenlange ervaring en haar gevarieerde klantenkring, maken van Hairstudio @Muna’s een fantastische salon waar iedereen terecht kan.

Natuurlijke haarbehandelingen

Tegenwoordig zijn er genoeg vrouwen die niet meer naar een salon gaan om hun haar te relaxen. Nee, zij willen liever hun eigen natuurlijke krullen behouden. Bij @Muna’s Hairstudio kunnen naturals terecht voor verschillende behandelingen. Zo wordt er gewerkt met de natuurlijke haarverzorgingslijn van Sheado. Je kunt een stoombehandeling krijgen, je haar laten twisten maar ook product- en haaradvies krijgen.

 

Michelle
Dit is Michelle. Zij heeft haartype 4a en wilt graag haar haar opsteken. Leuk voor een avondje uit!

natuurlijk_opsteken_michelle1

Het haar wordt gewassen met Sheado’s Green Tea & Chamomile Shampoo en Muna gebruikt de Sheabutter & Strawberries Deep Conditioner . De conditioner laat ze in het haar en met de Clear Styling Gel van Kera Care maakt ze een strakke staart.

natuurlijk_opsteken_michelle1_1

Om het haar zo strak mogelijk naar achter te krijgen, kun je gewoon een tandenborstel gebruiken. Het werkt hartstikke goed.

natuurlijk_opsteken_michelle1_2

De staart van Michelle wordt opgevuld met 1 weave baan. De baan wordt om de staart gedraaid en vastgezet met schuifspelden. Het haar wordt verkocht in de salon.

natuurlijk_opsteken_michelle1_3

En dit is het resultaat! Opgestoken haar met een pony.

natuurlijk_opsteken_michelle9 natuurlijk_opsteken_michelle8

Natuurlijk haar behandelen bij @MUNA’s Hairstudio
Wil jij ook je natuurlijke krullen behandelen ? Bij @MUNA’s krijg je nu 10% korting op deze behandeling. Neem contact op!

@MUNA’s Hairstudio
Prinsenstraat 52
075 7717143
Instagram: munas_hairstudio
Facebook: @munas hairstudio

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm