Beauty

Sally Hansen Miracle Gel

Hoe cool zou het zijn als je geen LED/UV lamp meer nodig zou hebben voor je gel nagellak?! Geweldig toch! Ik was meteen enthousiast toen ik de Miracle Gel van Sally Hansen zag liggen in de Etos. Gel nagellak zonder het gebruik van een lamp. Ideaal gewoon. Mijn Essence Gel Nails at Home gebruikte ik al een tijdje niet meer. Het was toch een gedoe met de nagellak die je moest laten drogen en dan weer onder de lamp… De Miracle Gel is mijn nieuwe favoriet!

Eerst even wat weetjes:

‘De Miracle Gel-manicure bevat de gepatenteerde ‘Tube Technology’. Hierdoor komen er meer actieve bestanddelen vrij in de gellaag die de nagels voortdurend verzorgen en er zo voor zorgen dat de manicure tegen een stootje kan. Het resultaat? Super glanzende nagels die ultralang mooi blijven. En als je het tijd vindt voor een andere look, is Miracle Gel heel eenvoudig te verwijderen met een nagellakremover met of zonder aceton. Geen gedoe met weken, inwikkelen, schrapen of vijlen.’ (Etos)

Het leuke is dat er ook nog uitgebreid keus is in kleuren. Kijk maar:

Sally_Hansen_miracle_gel_kleuren

De kleuren zijn opgedeeld in verschillende collecties:

Sally_Hansen_miracle_gel_kleuren2

 

Ik koos voor een warme herfstkleur uit de Mad Mod Collection; “Wine Stock (480)”.

sally_hansen_miracle_gel2

De Miracle Gel breng je in twee stappen aan. Eerst het kleurtje en dan de top coat. Je hoeft geen base coat te gebruiken. De gellak zou dan tot 14 dagen mooi moeten blijven zitten. Je kunt de gellak simpel verwijderen met nagellak remover.

sally_hansen_miracle_gel3

In het zwarte flesje zit de top coat. De kleur moet in twee lagen worden aangebracht.

sally_hansen_miracle_gel4

Tussen de twee lagen door, wacht ik heel even. Maar niet veel langer dan met een normale nagellak. Na de twee lagen, breng ik de top coat aan en daarna laten drogen. Ook dit duurt helemaal niet zo gek lang. Zo zag het eruit toen het droog was:

sally_hansen_miracle_gel5

Ik hou wel van deze kleur tijdens de winter! En wat werkt de Miracle Gel toch goed! Het heeft een mooie glans en is super makkelijk aan te brengen. Na 6 dagen kreeg ik pas mijn eerste ‘chip’. Dat terwijl ik extra hard met mijn handen gewerkt heb. Ik heb dagelijks afgewassen en heb ook nog in huis geklust. Na 10 dagen was de koek echter wel op. Dit was er toen nog over van de nagellak:

sally_hansen_miracle_gel1

Mijn nagellak heeft de beloofde 14 dagen niet gehaald, maar ik moet zeggen dat ik toch tevreden ben! Ik vind het al heerlijk dat het ruim een week mooi heeft gezeten en ik mij geen zorgen heb hoeven maken om mijn nagellak.

Ik was nog wel benieuwd naar hoe snel de nagellak te verwijderen was. Ik heb een nagellak remover gebruikt zonder aceton en dit ging helemaal prima en best snel. Ik had ook verwacht dat mijn nagels gelig zouden worden, omdat er geen base coat is gebruikt, maar dat was niet het geval. Wellicht als ik het vaker gebruik? Dat ga ik deze weken even testen.

Eindoordeel
Ik ben echt heel erg enthousiast over de Miracle Gel. Geen gedoe meer met lampjes en heel snel mooie nagellak die lang blijft zitten. Het kan volgens mij niet beter. De Miracle Gel kun je kopen bij Etos (€11,99) en ICI Paris (€10,79). Go get it!

foto’s: SallyHansen.com, Etos.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm