Black Hair

Rihanna neemt ons terug in de tijd met haar ‘matje’

Het matje. Ken je ‘em nog? Het kapsel waarbij het haar in de nek lang wordt gedragen, was in de jaren ’80 erg populair onder  mannen. Maar ook onder veel vrouwen werd dit ‘jongenskapsel’ erg populair. Er zijn verschillende manieren waarop het matje gedragen kan worden en Rihanna werd de laatste tijd vaak gespot met een gemixte variant van iets opgeschoren zijkanten en het matje.

rihmatje

rihannaAlexandernicki

rihannamatje

rihannalondon

riririverisland

Zou jij het matje (weer) laten knippen?

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies