Beauty

Rogue by Rihanna

rogue

Na drie succesvolle parfums, lanceert Rihanna voor de vierde keer een parfum: Rogue by Rihanna. Niet alleen vrouwen kunnen genieten van de geur. Er komt ook een mannengeur van Rogue op de markt. Rihanna plaatste alvast het campagnebeeld op haar instagram account en schreef: [pull_quote align=’right’]badgalriri #ROGUE #byRihanna campaign image!! For the ladies! Men’s coming soon… [/pull_quote]

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies