Interviews

Rihanna voor Balmain en MAC Cosmetics

Een bekende zangeres zijn betekent ook dat je tenminste één keer per jaar een samenwerking aan moet gaan met één of andere High Luxury Brand. Rihanna begrijpt dat maar al te goed. Naast haar deal met MAC Cosmetics mag de zangeres zich nu ook ‘het gezicht’ van luxe merk Balmain noemen. Deze week werden de eerste foto’s van de campagne vrijgegeven.

rihanna voor balmain en mac cosmetics-3

rihanna voor balmain en mac cosmetics

rihanna voor balmain en mac cosmetics-1

Rihanna voor balmain en mac cosmetics-5

rihanna voor balmain en mac cosmetics-4

Balmain’s creative director Olivier Rousteing, wist Rihanna te strikken voor deze Lente/Zomer 2014 campagne van het merk. De campagne heeft ook nog eens een Nederlands tintje. Rihanna werd namelijk gefotografeerd door het Nederlandse fotografen-duo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin.

Olivier Rousteing is super enthousiast over de samenwerking met Rihanna en ziet het als een droom die uitkomt. Hij vertelt: “Wanneer zij voor de camera staat, lijkt het alsof zij het enige meisje in de wereld is (lol). Als de vrouw waardoor je bent geïnspireerd, je ontwerpen draagt dan voelt je visie compleet.”

 MAC Holiday

rihanna voor mac

Ondertussen gaan de make-upjes van Rihanna x MAC als warme broodjes over de toonbank. De samenwerking tussen MAC en Rihanna startte in april met alleen één lippenstift: de RiRi Woo. Deze was binnen 3 uren uitverkocht en dat was natuurlijk (meer dan) voldoende om de samenwerking tussen de zangeres en het make-up merk voort te zetten én uit te breiden. Inmiddels  kun je een hele collectie aan Rihanna Make – up aanschaffen, waaronder twee nieuwe kleuren lippenstiftjes: Pleasure Bomb (mat fuchsia), Bad Girl RiRi (mat nude kleur). Daarnaast brengt ze ook haar eerste nagellak uit (in dezelfde kleur als Riri Woo) en een make-up tasje.

 

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies