Beauty

Review | M.A.C So Sheen Supreme Lipstick Playtime

mac_so_supreme_group

Alhoewel ik niet echt heel vaak lippenstift op doe, – ik ben dol op licht getinte lipbalms – vind ik het zo af en toe wel leuk om eens een kleurtje op mijn lippen te doen. Ik was blij dat ik de lippenstick van M.A.C. eens een keer voor langere periode kon testen. Afgezien van de M.A.C. foundations en poeders, heb ik niet echt veel van dit merk in mijn make-up tasje.

De M.A.C Sheen Supreme Lipstick is een crèmige lipstick die de lippen hydrateren. Het is een limited edition en verkrijgbaar in de kleuren: GOTTA DASH(pale clean coral), PLAYTIME (bright coral pink), SWEET GRENADINE (bright orange), PLEASUREFRUIT (bright warm pink), CANDY APPLE (mid-tone warm plum), PRET-A-PRETTY(soft warm pink). Ik kreeg de kleur Playtime toegestuurd.

mac_so_supreme_megmac_supreme_lipstick_meg

mac_so_supreme

 

Playtime is echt een felroze kleur lippenstift. Toen ik het voor het eerst aanbracht, was ik binnen in een niet zo goed verlichte kamer.  Toen ik naar buiten liep en een handspiegeltje pakte, viel het mij pas op hoe fel de kleur was! Zelf vind ik een wat zachter roze toch wel wat mooier staan. Ik heb toen, voor die dag, er eerst een lipbalm onder gedaan en daarna de lippenstift aangebracht.

De lipstick zelf smeert echt goed op de lippen. Het voelt een beetje als een lipbalm als je het aanbrengt en blijft bij mij ongeveer drie uurtjes echt mooi zitten, voordat het begint weg te vagen. Het enige nadeel is, dat ik het niet heel precies kan aanbrengen, omdat het echt de vorm van een lipbalm heeft. Bij normale lipbalm vind ik dit niet erg, omdat het geen kleur heeft, maar een lippenstift wil je toch wel precies aanbrengen. Een oplossing is om het met een kwastje netjes bij te werken of heel licht met je vingertoppen.

De Sheen Supreme Lipstick kost €19 euro is te koop in alle M.A.C verkooppunten en via www.maccosmetics.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm