Black Hair

Relax lover: Marilva Groenewoud || #12

Naam Marilva Groenewoud// Leeftijd 25// Woonplaats Almere // Dagelijks Ik ben student // Maandelijks haar-budget Verschillend, maar ik geef ongeveer € 30,- uit aan de kapper//
Relax?
Ik relax mijn haar al heel erg lang. Mijn moeder was vroeger kapster en verzorgde mijn haar goed.
Mooiste kapsel
Ik heb verschillende haarstijlen gehad, waaronder weave. Mijn eigen natuurlijke haar kwam tot mijn schouders, maar sinds 2-3 jaar heb ik mijn haar kort met aan één kant figuurtjes en aan de andere kant een kleurtje. Ik vind dat goed staan; stoer en vrouwelijk. Het is anders en daar hou ik van.
Relax verzorgingstips
Ik gebruik producten met argan oil, dr. miracle, swinging gel-wax, heat protector van IC, carrot oil en color oil van IC en kleurspoeling (rood). Ik experimenteer met producten die nieuw zijn en vraag ook rond wat ‘hot’ is op het gebied van haarverzorging. Ik ga regelmatig naar de kapper, maar was mijn haar regelmatig zelf.  Ik vind het belangrijk dat mijn haar er altijd goed uitziet.
Hoeveel geld besteed je maandelijks aan je haar?
ik kan best wel goed overweg met mijn haar, maar als ik naar de kapper ga dan kost het mij nog geen 30 euro. Dan is alles ook gedaan: wassen,drogen, tangen en bijwerken. Relaxen kan ik zelf.
Het leukste dat iemand ooit over mijn kapsel heeft gezegd
Dat mijn kapsel mij sexy, stoer en vrouwelijk staat en dat het een gedrufd kapsel is!
Leuk aan mijn haar
Het is makkelijk in model te brengen. Daarnaast vind ik de kleur ook mooi.
Inspirerend
Mijn moeder is altijd mijn grote voorbeeld geweest. Ze is er nu niet meer, maar ze heeft mij laten zien dat alles mogelijk is zolang je erin gelooft en je best doet; dan kom je een heel eind in het leven!
Haarstylist
Ik doe mijn haar bij Hairstudio The Best in Rotterdam, ze heet Anita. She is really the best..!!!
Top 3 van producten die iedere Relax-lover in huis moet hebben

  • Producten met argan oil
  • Swining gel-wax
  • Heat protector
(het is moeilijk om er 3 op te noemen, hahaha!)
___________________________________________________________________________
Ben je benieuwd naar de volgende – en tevens laatste – hairlover? Lees morgen het verhaal van Victoria!
 
_____________________________________________________________________________
Lees ook de hairstory’s van onze andere hairlovers

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies