Beauty

Re(a)d my lips

Ondanks dat de zomerse dagen niet willen verschijnen kun je zomerse make-up gewoon dragen! Vaak staat make-up ook veel mooier wanneer je een beetje gebruind bent. Voor alle dames die binnenkort op vakantie gaan is dit een super leuke look! Het enige wat je nodig hebt is een zwarte eyeliner, rode lipstick, een lichte blush en zonnestralen. Hierbij mijn favorieten producten om deze look te creëren.

Ik ben gek van de eyeliner van Miss Helen (Hema). Hij smeert goed uit en blijft lang zitten. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima, €2,25,-

De blush is bij deze look subtiel, gebruik dus een zachte kleur zoals peach of oude roze. Ik gebruik deze blush van Inglot Cosmetics, één van mijn favoriete cosmetica merken!

Het belangrijkste ingrediënt is de lipstick! Ook deze is van Inglot Cosmetics. Wanneer je een felle kleur draagt, ontkom je niet aan het bijwerken van de lippen. Om dit te minimaliseren kun je een lippotlood gebruiken, zo blijft de lipstick langer zitten en de kleur wordt intenser. Vergeet niet een paar keer te happen in een tissue om overgebleven lipstick te verwijderen, zo voorkom je rode tanden! Very awkward..

Lees meer over Chantilie op haar blog