Black Hair

Quick Tip: Deep conditioning

Iedereen wil gezond(er) haar. Alhoewel het voor sommige een hele grote uitdaging lijkt, zijn het vaak de kleine dingen die al een verschil maken. In ‘Quick Tip‘ geven we altijd 3 simpele tips die je zelf heel gemakkelijk kunt toepassen op je haar. Vandaag: 3 tips om het resultaat van een deep conditioner te verbeteren.

1. De hoogte van de temperatuur en de hoeveelheid tijd dat een deep conditioner in je haar zit, is bepalend voor de absorptie van je conditioner aan de oppervlakte van je haar. De maximum tijd is 20 tot 30 minuten. De maximum temperatuur is rond 35°C.  (uitgebreider hier)

2.Wil je echt geen plukje haar vergeten tijdens het aanbrengen van je deep conditioner? Verdeel je haar dan in 4 tot 6 delen en gebruik een haar kwast om de conditioner pluk voor pluk op je haar aan te brengen. Hiermee kom je dichter bij je hoofdhuid en weet je zeker dat je geen deel hebt overgeslagen.

3. Gebruik een proteïne conditioner als je haar heel dun, beschadigd en futloos is. Gebuik een moisturizing conditioner als je haar heel erg droog is en meer vocht nodig heeft. (uitgebreider hier)

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm