Beauty

Proef make-up voor mijn bruiloft!

bruidsmake-up

Oké, ik ben nu precies 21 dagen geleden getrouwd! Whoop Whoop ;). Aan zo’n dag, gaan echt heel wat voorbereiden te pas.  Waaronder ook het kiezen van mijn bruids make up! Ik draag eigenlijk nooit oog make up (ik kan het -nog- niet bij mezelf). Ik doe enkel foundation en mascara op. Maar voor de ‘mooiste dag van mijn leven’ wilde ik natuurlijk wel een leuke look. Dus zocht ik een visagist.

The Real Renate

…..en haar vond ik via mijn moeder. Renate (Therealrenate op Instagram) werkt als freelance visagist. Ze doet onder andere de make-up in Hilversum en vaak ook bruidjes. Voordat we de proef make up gingen doen, had ik Renate al mijn Pinterest bord gestuurd met looks die ik leuk vind. Maar eigenlijk liet ik haar een beetje vrij. Het moest niet te overdreven zijn, lekker natural en klassiek. En natuurlijk passen bij mijn jurk en de omgeving waar we foto’s gingen schieten.

Renate is de hele dag en avond bij me gebleven. Tussendoor wat bij poederen en in de avond een wat zwaardere look. Ik ben echt super tevreden over haar en dankbaar dat ze er die dag was.

Ik neem je graag mee naar de dag dat we de proef make up gingen doen. Op de dag zelf had ik alleen toch andere kleur lippen, maar verder was het ongeveer hetzelfde. Check:

Thanks Renate!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm