Black Hair

Pray & Smooth Methode

We hebben best wel veel verschillende methoden voor het definiëren van krullen besproken op myblackhair.nl, zoals de Rake & Shake methode en de Hair Plopping techniek. Natuurlijk is er meer dan dat, want je kunt ook heel simpel de Pray & Smooth methode toepassen. En dat doe je precies zoals beschreven: pray en smooth. Het geeft je krullen een mooie definitie en voorkomt pluis.

Hoe doe je dat?

Deze methode heeft niet zoveel uitleg nodig en is heel gemakkelijk. Waarschijnlijk breng je nu je haarproducten aan door met je vinger als een kam door je haar te kammen. Met de Pray & Smooth methode wrijf je je producten eerst in de hand en breng je je haar tussen je handen met gevouwen handen. Je begint bij de wortel en glijd langzaam naar beneden. Herhaal dit een paar keer voor popping curls!

Welke producten heb je nodig?

Eigenijk kun je elk product gebruiken voor deze methode. Het wordt heel vaak gebruikt voor een wash & goDe meest gebruikte producten zijn dan een leave-in conditioner, gel en olie.

Benieuwd naar hoe het er in de praktijk uitziet? Bekijk deze Youtube filmpjes:

\

bron: Youtube

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm