Black Hair

Prachtige krullen met een Straw Set

Schermafbeelding 2015-01-27 om 23.22.01

Perfecte krullen, kun je heel gemakkelijk maken door heel simpel gewoon rietjes te gebruiken. Door je haar om het rietje heen te draaien krijg je mooie kleine krullen. Het hangt natuurlijk af van de dikte van de rietjes die je gebruikt, maar eigenlijk zijn deze rietjes prima vervangers voor de bekende flexirods.

Bekijk hier een leuk filmpje over de straw set

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies