Black Hair

Prachtige krullen met behulp van een potlood!

Krullen met een potlood

Er zijn wellicht 1001 manieren te bedenken waarop je prachtige krullen in je haar kunt maken. Grote krullen of juist kleine krulletjes. Alles is mogelijk. En heel ingewikkeld hoeven die methodes niet te zijn. Dit meisje bewijst dat je met een simpel potlood de meest prachtige krullen kunt maken.

 

via IMikhaela

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies