Black Hair

Prachtig! Deze haar juwelen

Je box braids of Ghana braids net dat beetje extra geven? Dat doe je met haar juwelen. Sieraden voor je haar. Zelf gebruik ik ze heel weinig, maar door mooie plaatjes op Pinterest en Instagram raakte ik geïnspireerd. Want wat zijn sommige vrouwen toch creatief met hun haar. Ringetjes en cuffs in je braids doen is echt hartstikke tof. Het kan voor elke gelegenheid en maakt je haarstijl een beetje stoerder.

Hair cuff

De hair cuff kom je tegenwoordig steeds vaker tegen. Werd het vroeger vaak alleen met dreadlocks gebruikt, tegenwoordig zie je het ook vaak bij vrouwen die box braids of Ghana braids dragen. Bij de hair cuffs geld: less is more! Probeer zo subtiel mogelijk te zijn met de hair cuffs. Hierbij wat inspiratie.

haarjuwelen1 haarjuwelen2 haarjuwelen4 haarjuwelen5

Hair charms

Ooeeh de hair charms zijn super leuk! Daar kun je pas echt creatief mee zijn. Je kunt ze in cornrows plaatsen of gewoon in je box braids. Maar ook in een staart of een enkele vlecht. Ik vind ze vooral geschikt voor het festival seizoen of voor een feestje. Ze zijn iets opvallender doordat ze wat losser in het haar zitten. Ook hier weer wat inspiratie foto’s.

haarjuwelen8 haarjuwelen6 haarjuwelen7 haarjuwelen9

 

Waar zijn de haar juwelen te koop?

Je kunt de cuffs bij veel arfro shops vinden. Maar wil je echt originele dan kun je ook op Etsy.com kijken. Daar vind je unieke, (vaak) handgemaakte haar juwelen.

(beeld: pinterest)

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm