Black Hair

Phunky Roots en Benevita geven je Body, Mind & Fabulousness

Lekker in je vel zitten met een gezond lichaam, tevreden zijn met jezelf en je leven en natuurlijk een fabulous outfit. Zomaar drie ingrediënten die het leven een stuk leuker maken. Lifestyle merk Phunky Roots en wellness aanbieder Benevita kunnen daar wellicht een beetje aan bijdragen

Phunky Roots

Phunky Roots is ‘all about embracing our roots and wear it with phunk and pride.’ We kunnen dan wel in een Westerse samenleving wonen, niets voelt zo fijn en vertrouwd als je eigen cultuur en achtergrond. Phunky Roots laat je er fabulous uitzien, terwijl je je roots trotseert. Met hun leuke accessoires, zoals kettingen, strikjes, oorbellen en armbanden bieden zij je de mogelijkheid om westers te combineren met african fashion. En dat ziet er geweldig uit!

Dit zijn onze favorieten:

phunky_roots1phunky_roots2phunky_roots3phunky_roots4

Wil jij een leuk item van Phunky Roots op de kop tikken? Kom dan naar Party Over Hair op zaterdag 7 november in Het Sieraad in Amsterdam. Je krijgt dan 20% korting bij aankoop van twee Phunky Roots Unique products. KLIK HIER voor tickets.

Bekijk alvast de FACEBOOK pagina van Phunky Roots

Benevita

Je straalt pas als je je van binnen goed voelt. Begin je dag daarom goed met een gezond dieet en de perfecte huidverzorging van Benevita. Benefita biedt een breed scala aan shakes, supplementen en gezonde crunch bars. Een perfecte aanvulling op je dagelijkse voeding.

Naast gezonde supplementen, kun je bij Benevita ook terecht voor de beste huidverzorgingsproducten. Hun Natural Skin Care lijn bevat krachtige en exotische ingrediënten om je huid te beschermen, moisturizen en herstellen.

benevita_huid

Benieuwd naar de producten van Benevita? Kom naar Party Over Hair op zaterdag 7 november in Het Sieraad in Amsterdam. Je ontvangt 20% op huidverzorgingsproducten bij aankoop van 35 euro en 20% korting bij aankoop van een gezondheidspakket ter waarde van €127.

Nog geen kaartjes voor Party Over Hair? KLIK HIER voor tickets.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm