Black Hair

Pearl Event | Fotoverslag

pearl_event_c

Afgelopen weekend vond voor de eerste keer PEARL event plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Een heel weekend lang konden bezoekers lekker shoppen en genieten van optredens van onder meer Gio, Sabrina Starke, Arnhemsgewijs en Orpheus. Op de catwalk waren modeshows te zien van onder andere Lady Africa en Rachel Moore. In aparte ruimtes kon je workshops volgen variërend van personal branding en catwalk training tot hypnoses en natuurlijk de LLYH tour van Natural Hair vlogger Taren Guy!

Zoals jullie weten hadden wij een MyBlackHair Plein. Op dit plein stonden allerlei ondernemers die affiniteit hebben met black hair, beauty & fashion. Op ons plein stonden: OhMyhair.nl, Mirror Gifts, Shesells.nl, Fresh Hair, MY-OH-MY, Di’Xpressions, Tjokkola, ORS, Design Essentials, Black Opal, Double Beauty en Djeya. Het was voor ons de eerste keer dat we op zo’n groot evenement stonden en we hebben er echt van genoten. Er kwamen heel wat meiden en vrouwen bij onze stand die dagelijks myblackhair.nl bezoeken en het leuk vinden om het magazine te lezen. We vinden het altijd geweldig om lezeressen tegen te komen en met hen een praatje te maken. Dus bedankt iedereen voor de leuke reacties!

Van het evenement zelf hebben we niet heel veel meegekregen, omdat we voornamelijk op onze eigen stand stonden. Op zondag was er wel even tijd om een rondje te maken. En er stonden echt hele leuke ondernemers tussen. Ook op het podium waren leuke optredens. Jammer dat we niet veel hebben gezien, maar we hebben wel alles gehoord.

Gelukkig hebben we ook heel wat foto’s kunnen maken. Ook van Taren Guy. MBH’s Megisa mocht haar interviewen, maar ze was al best moe. Dus heeft ze enkele vragen kunnen stellen. Scroll gauw verder voor het interview en meer foto’s van het event.

foto 1-2

foto 1-1

De doeken van Di’Xpressions. Eigenaresse Diana, gaf ook een hele leuke, volgeboekte workshop over het binden van hoofddoeken.

DSC_1087

MBH’s Megisa in gesprek met Marlise van Femme Ebene. Zij heeft haar eigen lijn met natuurlijke haarproducten. Aanstaande zaterdag geeft ze een Natural Hair Bootcamp

DSC_1090

DSC_1057

OMH / MBH team! Van links naar recht: Latoya, Ilaysha, Meg & Vanessa. Bedankt meiden ! <3

DSC_1059_

Cute! Persoonlijke presentjes van Mirror Gifts.

DSC_1060

DSC_1062

Mirror Gifts had speciaal voor het MBH plein leuke presentjes gemaakt!

DSC_1063_

DSC_1024

DSC_0995

DSC_0993

De stand van Fresh Hair.

DSC_0992

MY-OH-MY sieraden en kleding

DSC_1009

DSC_1008

DSC_1029

DSC_1038

DSC_1040

DSC_1049

 

Ook Ruchama hielp mee in onze stand (tweede van links)

DSC_1023

DSC_1010

DSC_0996

We verkochten nog een paar Pearl Black Hair & Beauty Boxen voor een gereduceerd tarief.

DSC_1018

DSC_1015

 

Taren Guy

Dat Taren Guy ook hier in Nederland super populair is, bleek wel uit haar uitverkochte workshop tijdens Pearl Event. Iedereen was laaiend enthousiast over haar Love + Learn Your Hair tour. Helaas kon ik (Meg) er niet bij zijn, maar ik mocht haar op zondag wel interviewen. Wel moest ik het kort houden, want Taren was echt super moe. Logisch, ze werd constant aangesproken en moest met begeleiding door de beurs lopen. Maar professioneel als ze was, bleef ze lachen en was ze echt heel erg vriendelijk. So..thumps up! Sowieso ook mijn dank aan Claudia van Naturalblackhair.nl voor het interview!

DSC_1127

DSC_1113

DSC_1144

DSC_1135

Ik had van tevoren natuurlijk heel wat vragen opgesteld. daar zaten wat standaard vragen tussen, zoals: Wat zijn je favoriete haarproducten  en Wat is je favoriete haarstijl. Maar deze antwoorden kun je vast vinden als je haar YouTube Kanaal volgt. Ik weet dat ze kinderen heeft en ook nog regelmatig reist en veel filmpjes maakt. Ik was nieuwsgierig hoe ze dit combineerde en een balans kan vinden in het onderhouden van haar gezin en tegelijkertijd haar dromen najagen. 

Taren: “Ik ben een voorbeeld voor mijn kinderen. Ik leer hen dat ze dingen moeten doen die hen gelukkig maken en dat ze hun dromen moeten najagen. Door mijn werk, kan ik vrij veel tijd met mijn kinderen besteden. Vaak ben ik, zoals nu, voor een langere periode even weg, maar dat duurt nooit lang. Het heeft ook geen negatief effect op mijn kinderen. Het fijne is dat ze juist heel blij voor me zijn dat ik deze kansen krijg. 
Ik adviseer iedereen zijn dromen na te jagen. Doe dit stapje voor stapje. Als je merkt dat het steeds meer tijd gaat kosten en je er waarschijnlijk ook aan gaat verdienen, dan kun je ervoor kiezen om van je passie je werk te maken.  Laat je droom en je passie groeien.

De beurs was geslaagd! Bezoekers waren heel enthousiast. Hopelijk wordt het volgend jaar nog beter en nog wat drukker bezocht. Wij kijken er in ieder geval naar uit!

Was je ook op het event? Dan zijn wij natuurlijk benieuwd naar jouw ervaring! So..share!

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm