Black Hair

PARTY OVER HAIR! || Hét Blackhair & Beauty Event van het jaar

Schermafbeelding 2015-07-29 om 12.03.00

 

Block 7 november 2015 maar alvast in je agenda, want dan is het feest! We vieren dan namelijk jouw haar. Je mooie krullen, je kroeze haren, je weave, je relaxer, je boxbraids en natuurlijk je flawless look. Party Over Hair is hét blackhair & beauty event dat door ons wordt georganiseerd. En omdat we altijd hebben gezegd, dat je je haar – hoe je het ook draagt – moét vieren, wordt het een feestje. En dat betekent dat je op 7 november de hele dag kunt genieten van de meest inspirerende workshops (van onder andere een bekende Amerikaanse blogger!), nieuwe protective style technieken kunt ontdekken, kennis kunt maken met de nieuwste merken en jezelf (lees: je haar én je gezicht) lekker kunt laten verwennen in verschillende haar & beauty pop up salons op het event.

Hoofdsponsors: Motions, Cantu, KeraCare & Just For Me

Party Over Hair wordt georganiseerd in samenwerking met de merken Motions, Cantu, Nunaat & Just For me. Het merk Motions zal je vast wel bekend zijn. Ken je het niet van hun bekende relaxers, dan ken je het vast wel vanwege hun nieuwe 3-Step Heat Styled System For Natural Textures collectie. Met deze producten verander je je krullen in een mum van tijd in prachtige steile lokken én kun je binnen één wasbeurt je krullen weer terug krijgen. Een paar weken geleden schreven we al over deze nieuwe collectie. Het merk lanceerde onlangs ook de ‘natural textures’ collectie met producten die geschikt zijn voor kroes en krullend haar. Tijdens Party Over Hair kun je al deze producten ontdekken.

motions_results_kinky-c3

Ook Cantu is aanwezig tijdens Party Over Hair. Het merk steeg de afgelopen jaren erg in populariteit. Met name de leave-in conditioner van het merk werd geprezen onder vrouwen met een relaxer én natural hair. Vanaf de lancering van hun natural hair care collection, zijn het vooral de curling cremes en twist & lock gels die over de toonbank vliegen. En wist je dat ze inmiddels ook een speciale productenlijn voor kids hebben? De medewerkers van Cantu vertellen je er graag over tijdens het event.

cantu

Een ander merk waar we heel enthousiast over zijn en die dus ook aanwezig is, is KeraCare. De Kera Care producten zijn exclusief verkrijgbaar in professionele kapsalons. Ook hun Texture Release producten zijn erg populair. Het is geen relaxer, maar een nieuwe manier om je haar steil te krijgen zonder chemicalien. Je kunt in deze post meer lezen over deze behandeling. 

texture

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat er genoeg vrouwen zijn die behoefte hebben aan informatie over producten voor het haar van hun kinderen. Just For Me ontwikkelt speciale haarproducten voor kids. Shampoo’s, moisturizers en producten die het ontklitten van het haar van je dochter gemakkelijker maken; ze hebben het allemaal.

just for me

Don’t Tell me. Let me experience!

Bij Party Over Hair staat jouw ervaring centraal. We hebben best lang gewacht met het uiteindelijk organiseren van een event, omdat we er zeker van wilden zijn dat we een verschil zouden kunnen maken. Party Over Hair draait dus om jou. We willen dat je na het bezoeken van het event iets hebt bijgeleerd en geïnspireerd bent geraakt. Om bijvoorbeeld dat nieuwe kapsel te proberen of om nu eindelijk eens te weten hoe je jouw wenkbrauwen het beste kunt shapen. Daarom kun je tijdens Party Over Hair, niet alleen maar ‘kijken-kijken’ en kopen, maar vooral ook lekker veel doen!

Welke merken er allemaal nog meer aanwezig zijn, workshops en diy’s je allemaal kunt volgen maken we in de komende maanden aan je bekend. We houden je trouwens tot aan aan het event meerdere keren op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo hebben we echt een hele leuke en bekende blogger bereid gevonden om tijdens Party Over Hair een workshop te geven. Wie dat is, houden we nog even geheim, maar het wordt echt heel erg leuk, leerzaam en interessant! Houd dus deze pagina goed in de gaten voor nieuwe updates.

De meest toffe locatie voor een Blackhair & Beauty Event Ooit.

Het Sieraad -2 Het Sieraad 1

 Ja, dat durven we te zeggen. Is het geen prachtige locatie? Midden in Amsterdam staat ‘het kloppend hart van de Baarsjes’: Het Sieraad. Eén van de eerste rijksmonumenten in de Baarsjes. Toen we er binnen kwamen hadden we direct het gevoel ‘hier gaat hét gebeuren’! We maken gebruik van 3 verschillende ruimtes met in totaal meer dan 900 vierkante meter aan ruimte, zodat er voldoende activiteiten en stands op kunnen. Binnenkort plaatsen we meer informatie over de locatie.

KOOP NU JE EARLY BIRD TICKET 

Natuurlijk hopen we echt dat jij ook bij het event aanwezig bent. Je kunt nu al jouw early bird ticket voor het event kopen! Je betaalt dan slechts €12,50.

LINK TICKETS:  http://www.eventbrite.com/e/party-over-hair-tickets-17933874702

Aanmelden als standhouder?

Het kan nog! Ben jij een ondernemer en bied jouw merk producten binnen de Blackhair & Beauty branche? Neem dan contact met ons op: megisa.esseboom@myblackhair.nl.

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies