party over hair
Events

Party Over Hair 2018 | Geef je mening!

De nieuwste haarverzorgingsproducten voor kroes en krullend haar, advies en tips van professionele haarstylisten, je favoriete Youtuber/Instagrammer ontmoeten, chillen met andere MBH lezers én leuke prijzen winnen (weet je het nog?)… Party Over Hair is één groot feest. Voor jouw en je vriendinnen. En natuurlijk willen we dat nog eens meemaken. Na een jaartje stilte, zijn we dit jaar daarom terug met Party Over Hair 2018!

Na het organiseren van twee events, weten we wel zo’n beetje wat jij leuk vindt. Maar omdat we het feestje samen met jou en alle andere MBH lezers willen vieren, vinden wij het ook belangrijk dat jouw stem gehoord wordt. We zouden het daarom heel fijn vinden als je jouw mening geeft middels het invullen van een vragenlijst. Zo kunnen we een programma maken dat ook aansluit op jouw wensen en behoeften.

<<<VRAGENLIJST>>>

Party Over Hair 2016

Het laatste event organiseerden wij in de Tolhuistuin in Amsterdam. Workshops, shoppen, paneldiscussies, FroGirlGinny & Lauren Lewis ontmoeten, je haar laten doen door hottie Vincenzo (straight from the USA) en lekker eten in de tuin. Wat een heerlijk dagje was het. Check de aftermovie om nog eens na te genieten:

Standhouder worden?

Heb jij een te gekke onderneming en wil je dat aan iedereen laten weten? Word dan standhouder bij Party Over Hair 2018. Stuur een mailtje naar partyoverhair@myblackhair.nl. We horen graag van je!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;)Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm