Interviews

Ovo & HaarOvo’s kapsel werd in de MyBlackHair Chair door kapper Rodney Maartens onder handen genomen. Natuurlijk waren wij ook heel nieuwsgierig naar hoe zij haar eigen haar behandelde en wat haar favoriete producten zijn. We vroegen haar:

Hoe belangrijk is jouw haar?

“Belangrijk tot een bepaalde hoogte. Het is zo kort nu, dus het kan ook niet misgaan. Vroeger was ik meer met mijn haar bezig. Ik deed er laden producten in en was altijd op zoek naar nieuw, beter haar.”

Wat is het beste advies over je haar dat je ooit hebt gekregen?

Rodney gaf mij het advies dat mijn haar voldoende moisture nodig heeft en dat ik het niet kan kammen als het haar te droog is. Een leave in conditioner doet ook wonderen. Eigenlijk doe ik niet veel met mijn haar; ik was het, doe er conditioner in en soms een curl activator. Soms ga ik zelfs zonder te kijken de deur uit.” Rodney:” Ovo heeft haar haren geverfd, waardoor het makkelijker uitdroogt. Een haarmaskertje op zijn tijd is dan een absolute must.”

 Welke producten gebruik je voor je haar?

“Ik heb de hele lijn van Bio Silk gekregen. Ik vind het fijne producten. Ik ben niet erg merktrouw, dus misschien gebruik ik over een maand wel heel andere producten.”

 Waarom heb je voor kort haar gekozen?

“Dat is voor mij gekozen tijdens mijn deelname aan Hollands Next Top Model. Ik heb ervoor gekozen om het zo te laten, omdat het herkenbaar was. Ik had al veel foto’s met kort haar en als ik dan mijn haar lang zou laten groeien, zou ik mijn foto’s weg moeten doen. Ik heb ook een pruik. Die doe ik soms op met uitgaan of tijdens shoots. Het is een donkerbruine pruik, met pony en valt tot over mijn schouders.”

Wat heb je altijd bij je?
“Ik heb altijd mijn agenda, make-up tasje, telefoon en portemonnee in mijn tas.”

 Wat zijn jouw Hair & Beauty tips?

“Verwijder altijd voor je gaat slapen je make-up en breng vervolgens een nachtcrème aan om een droge huid te voorkomen. Smeer je na het douchen standaard in met kokosolie of een andere voedende crème. En, ook al ben je donker, vergeet niet je huid in te smeren met een zonnebrandcrème. Vaak worden deze niet gebruikt, omdat de crèmes een blauwe waas achterlaten op de donkere huid. De zonnebrandcrème van Clarins factor 50, geeft deze blauwe waas niet. Deze crème voorkomt huidveroudering, ook bij donkere mensen!

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm