Beauty

OPI Top 10 mini pack

OPI, een van de bekendste nagellak-merken, heeft onlangs de Top Ten Mini Pack gelanceerd. Ben je al bekend met het merk, dan weet je ook dat ze echt tal van nagellakkleuren verkopen. Dit pakket biedt de oplossing in het vinden van een favoriete kleur. Je vindt er namelijk de tien best verkochte kleuren uit de verschillende OPI collecties wereldwijd. En dat voor €33,95.

De volgende tien kleuren zitten in het pakket: Alpine Snow, Bubble Bath, Tickle My France-y, Kiss Me on My Tulips, Red Lights Ahead… Where?, Big Apple Red, I’m Not Really a Waitress, You Don’t Know Jacques!, Vampsterdam & Lincoln Park After Dark. 

Ik ben zelf dol op de fel geel-groene kleur uit de collectie van Nicki Minaj. Het is een opvallende kleur, maar bevindt zich helaas niet in het top-tien pakketje.

 

Welke OPI kleur vind jij de mooiste?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies