Beauty

OPI goes Dutch

Ons groene polderlandschap, de windmolens en de mooie levendige tulpen zijn blijkbaar een ware inspiratie geweest voor de nieuwe collectie van OPI. Binnenkort lakken we onze nagels namelijk met echte Hollandse kleuren. OPI brengt met De Holland Collection – die maar liefst 12 nagellakjes bevat – een ode aan kleur. Wat je kunt verwachten? Verschillende nagellak kleuren die onder meer de namen “I Don’t Give a Rotterdam! (staalblauw)”, “Kiss Me on My Tulips (roze)” en “Vampsterdam (paars)” bevatten.

Naar deze kleuren kijken wij uit:

Kiss me on my Tulips

 

A roll in the Hague

 

 

Thanks a WindMillion

 

Wat vind jij van deze Holland Collection van OPI?

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies