Events

Open dag Chokkas Black Hair Academy

Hoe is het om een Blackhair opleiding te volgen bij Chokkas ? Waarom zou ik bij Chokkas een opleiding volgen? Welke opleiding of cursus past bij mij ?  Kom op 22 november naar de open dag van Chokkas Blackhair Academy en al je vragen worden beantwoord!

[nggallery id=44]

Aanmelden
Aanmelden kan via de website tot op de dag van de open dag of telefonisch. Bekijk alle opleidingen op www.chokkas.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm