Black Hair

Op de Kaptafel: Hair Mayonnaise

mayoIn jouw reis naar lang en sterk haar zul je een aantal styling tools nodig hebben. Sommige zijn absolute ‘must haves‘ voor gezond haar en af en toe een leuk haarspeeltje is altijd leuk. Elke week geven we van zo’n hair-toy een korte handleiding mee en ook nog wat handige tips, zodat ook jij jouw black hair de care kunt geven die het zo verdient!

Deze week bij My Black Hair op de kaptafel:

Organic ROOT Stimulator Hair Mayonnaise

Uit de tuin van ‘Organic Root Stimulator‘: het meest voedende mengsel van botanische kruiden, verzameld in een herstellende conditioner die onmiddellijk vochtigheid en kracht terugbrengt tot in de haarwortel. Haarmayonaise is een intensieve conditioner behandeling die het haar geheel in eiproteïnen en olijfolie baadt, om beschadigd en zwak haar van binnen te bevochtigen en te versterken. Elke bundel wordt in een rijk mengsel van kruidenuittreksels ondergedompeld met essentiële oliën om te voeden en te bevochtigen, en organische aminozuren om te versterken. De haarmayonaise is de ultieme conditioner voor iedereebhdictionnary4n die gezond, levendig en natuurlijk haar wil handhaven.

Instructies voor wekelijks gebruik:
Breng na het wassen de haarmayonaise rijkelijk aan en masseer van de wortel tot de puntjes in je haar. Bedek je hoofd met een plastic kapje en laat 15-20 minuten inwerken onder een droger of warme handdoek, en spoel met warm water. Droog het haar met een handdoek en Style zoals gewenst.

Instructies voor hersteltherapie voor ernstig beschadigd haar:
Mix ongeveer twee volle eetlepels haarmayonaise met één ei, en masseer in (met een handdoek gedroogd) haar en hoofdhuid. Bedek ook hier het hoofd met een plastic kapje en laat 1-2 uur in het haar (gebruik geen droger of föhn!) Spoel grondig met warm water en droog na afloop het haar met een handdoek.

Het haar kan eventueel nog licht gesprayd worden met ‘Olive Oil Sheen Spray’ voor extra glans en bescherming bij styling.