Beauty

Ohmyhair.nl Sneak Peek #3 || De beste shea butter!

LuLuCreme_front

Had jij de Black Hair Box aangeschaft? Dan heb je al van de béste shea butter kunnen genieten. In de box zat namelijk een sample van dit product! De Sudanese shea butter van LuLu Life is geschikt voor zowel je huid als je haar en is vanwege de super zachte structuur gemakkelijk aan te brengen. Binnenkort kun je hem bestellen bij Ohmyhair.nl

Shea butter is de beste moisturizer voor jouw haar en daarom een echte musthave. Rijk aan vitamine E, F en anti-oxidanten, wordt shea butter gebruikt in de meest exclusieve verzorgingsproducten. De shea butter van Lulu Life is uniek, want het is de enige Sudanese shea butter op de markt die ook nog eens met de hand wordt gemaakt én verpakt.

Neutraal/Heerlijke geur?

Ben je al bekend met de (ongeraffineerde) shea boters die te koop zijn in de winkels, dan weet je ook dat deze boters geen aangename geur hebben. Bij de shea butter van LuLu Life geldt dit laatste niet. In de webshop van Ohmyhair.nl kun je binnenkort kiezen uit een neutrale geur of lavendel. Heerlijk!

Fair trade!
De Nilotica shea butter van Lulu Life groeit alleen in het stroomgebied van de Nijl (Sudan, Afrika). De boters worden door Sudanese vrouwen volledig met de hand vervaardigd en verpakt. Lulu Life koopt de producten rechtstreeks van deze vrouwen in. Zo combineren zij kwaliteit met fairtrade.

8 manieren om shea butter kunt gebruiken
Shea butter kun je op tal van manieren gebruiken, zoals voor het dagelijks moisturizen van je haar of voor je (geïrriteerde) hoofdhuid vlak nadat je een relaxer hebt ingedaan. Bekijk hier 8 verschillende manieren om Lulu Life shea butter te gebruiken.

Gebruik jij al Shea butter voor je haar?

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies