Beauty

Ohmyhair.nl Sneak Peek #2 || De Hair Kits

omhfront

Ken je dat? Je haar heeft net dat beetje extra moisture nodig, maar je weet niet goed welke combinatie van producten je daarvoor het beste kunt gebruiken? Of het lukt je maar niet om de juiste producten te vinden om je haar te ontklitten? Omdat je zeker niet de enige persoon bent met deze uitdaging, introduceren we in Ohmyhair de ‘Hair Kits‘. Iedere maand stellen we zo’n hair kit samen en iedere maand bevat deze weer andere producten. En dat dan voor een mooi (gereduceerd!) prijsje!

Hair Kit?

De Hair kits bevatten tussen de twee en vier producten. We zorgen ervoor dat we productcombinaties maken waar jij wat aan hebt. Omdat we naast haarproducten ook accessoires en tools gaan verkopen, kunnen ook deze zich in de hair kit bevinden. Afhankelijk van het doel van dit kit, krijgt iedere hair kit zijn eigen naam, zoals een ‘Moisturizing Hair Kit‘ of een ‘Detangling Hair Kit‘.

Het leuke van de hair kit is dat je met de aankoop van deze producten ook nog eens een combinatiekorting krijgt. Je bent dus goedkoper uit!

Ohmyhair

Wil je als eerst op de hoogte zijn van de lancering en de producten in de shop? Schrijf je dan alvast in voor de Email nieuwsbrief van Ohmyhair.nl en volg de webshop via Facebook. We maken daar bekend wanneer de site live gaat en je dus kunt shoppen!

Volgende week weer een Sneak Peek. We bespreken dan een product uit de shop die je ook in de BlackhairBox hebt kunnen vinden!

Love,

Aisha & Megisa

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies