Fashion

Nude lingerie, maar dan ook echt nude voor de donkere huid

Nubian-Skin-

Vraag in een willekeurige lingerie winkel naar een nude kleurige bh en je hebt er wordt je zo ééntje aangereikt. Ze zijn de perfecte bh’s voor onder een jurkje. Alleen hebben donkere vrouwen vaak een probleem: het huidige aanbod aan ‘nude’ – ondergoed is niet afgestemd op hun huidskleur. ‘Nude’ artikelen vind je standaard in slechts één kleur, die geschikt is voor vrouwen met een lichtere tot blanke huidskleur. Maar vanaf nu mag je een gat in de lucht springen. Er komt namelijk verandering in! Binnenkort lanceert Nubian Skin een collectie van echte nude- lingerie, speciaal voor women of colour.

De bh’s zijn nog niet te koop, maar nu al zijn duizenden vrouwen super enthousiast over de komst van deze collectie. Het merk lanceert eerst vier verschillende kleuren, die geschikt zijn voor vrouwen met een lichte tot donkerbruine huidskleur.

nubian_skin_bra

De webshop van Nubian Skin wordt begin oktober gelanceerd en het goede nieuws is dat ze wereldwijd verzenden!

Wat vind jij van deze collectie?

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies