Black Hair

Nuby’s Hairstyling wint eerste Black Hair Kappers Award!

Vorige week maandag vond de Kapsalon Award 2015 plaats in het Orpheus Theater in Apeldoorn. Een award show voor de beste kapsalons in Nederland. Dit jaar waren wij aanwezig, omdat er voor het eerste de categorie ‘Black Hair salon’ aan de awards was toegevoegd. En deze werd gewonnen door Chantal Sporkslede van  Nuby’s Hairstyling uit Almere.

BlackHair-Salon-NubysHairs

Chantal Sporkslede en Shirley Wijngaarde

Chantal kreeg de prijs uitgereikt door jurylid Shirley Wijngaarde van Chokka’s (één van de meest bekendste black hair styliste van Nederland) en is natuurlijk super trots. Chantal: “Mijn droom is werkelijkheid geworden, omdat ik de eerste Black Hair Salon Award heb gewonnen. Ik vecht er al jaren voor om black en mixed haar beter op de kaart te krijgen in de kappersbranche in Nederland. Het is toch nog steeds een ondergeschoven kindje in de media en bij de opleidingen.”
kappers_award1
Wij zijn hartstikke trots op Nuby!
Meer info over haar kapsalon en de behandelingen die zij biedt, vind je hier: www.nubyshairstyling.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm