Black Hair

Geef je op voor Scissor Sisters!

Ben jij je natural hair journey gestart met de big chop? En ben je nu heerlijk aan het genieten van je natural hair? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor de nieuwe rubriek Scissor Sisters zijn we op zoek naar leuke meiden die de big chop hebben aangedurfd en er trots op zijn! Heb jij je big chop overleefd en ben je nog steeds natural? Ben jij super blij met je natuurlijke krullen en vind je het ook leuk om mee te werken aan deze rubriek? Stuur dan een mail naar redactie@myblackhair.nl met jouw voor- en achternaam en drie duidelijke foto’s van je haar op dit moment en die van je big chop.

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies