Black Hair

Nieuw! Natuurlijke haarproducten van Weleda

weleda_c

Haarproducten op natuurlijke basis zijn populair. Weleda is een merk dat zich altijd heeft gericht op puur natuurlijke verzorgingsproducten. Zelf ben ik niet zo heel erg bekend met het merk. Het enige product dat ik ooit van dit merk heb gekocht, was een olie tijdens mijn zwangerschap. Ze hebben namelijk een hele lijn producten voor moeder en baby. Na mijn zwangerschap ben ik dit merk toch een beetje ‘vergeten’. Maar Weleda heeft echt een groot aanbod aan producten, óók voor het haar.

Zo hebben ze een geheel nieuwe lijn haarproducten ontwikkeld op basis van drie krachtige graansoorten die rijk zijn aan kiezelzuur: pluimgierst, haver en tarwe. Kiezelzuur(ook wel bekend als Silica) is van nature aanwezig in onze huid, haren en nagels, en zorgt ervoor dat deze groeien en hun structuur behouden.

  • Pluimgierst: e specifieke eigenschappen van pluimgierst zorgen voor structuur en beschermen het haar.
  • Tarwe :

    rijk aan vitamine E, heeft een revitaliserend en rustgevend effect op haar en hoofdhuid, zodat het haar opnieuw structuur en balans krijgt.

  • Haver:

    absorbeert niet alleen zeer intensief licht en lucht, maar ook water. Hierdoor krijgt de plant haar voedende en herstellende eigenschappen. Weleda verbouwt zelf biologische haver in haar biodynamische tuin in Duitsland.

De ingrediënten worden verder aangevuld met extracten van o.a. biologische jojoba-olie, biologische macadamia-olie en biologische salie, geselecteerd vanwege hun specifieke eigenschappen die zorgen voor een structurerende, voedende en beschermende werking op haar en hoofdhuid.

De producten op een rijtje:

pluimgerst_weleda

Pluimgierst Milde Shampoo (met o.a. biologische notenolie en salie-extract)

tarwe_weleda

Tarwe Stabiliserende Shampoo (bij hoofdhuid met roos)

haver_weleda

Haver Herstellende Shampoo, Conditioner en Haarmasker (voor droog en beschadigd haar, met o.a. jojoba-olie en kokosolie)

haarlotion_weleda

Revitaliserende Haarlotion (met o.a. rozemarijnolie)

Ook fijn: de haarverzorgingsproducten van Weleda zijn vrij van siliconen, sulfaten, synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen of minerale oliën!

Dit lijken mij heerlijke producten om eens uit t proberen. Helaas moeten we nog even wachten. De producten zijn vanaf september verkrijgbaar bij o.a. De Tuinen en Vitaminestore.

meer info: www.weleda.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm