Nieuw! MyBlackHair Diary | VJ Aineko


Met een mooie bos vol natuurlijke krullen, een modellencarrière en een creatieve baan als VJ, heeft Kristel Doest (VJ Aineko) het maar druk! En hoe leuk is het om heerlijke mee te genieten van de activiteiten van deze naturalista en een kijkje achter de schermen te nemen? Dat het leuk is, bewijst Kristel vanaf nu elke week in haar eigen MyBlackHair Diary, waarin zij haar week van dag tot dag met ons deelt. Enjoy!

Zaterdag 31 maart moest ik VJen bij het uitverkochte 90s NOW in De Vorstin (Hilversum). Het is een superleuk feest waar ik als VJ clips en ander videomateriaal uit de jaren ’90 gebruik. Erg nostalgisch om videoclips van de Spice Girls en Nirvana, Bart Smit reclames van Flippos en Furby´s terug te zien. 😉

Backstage in de kleedkamer van De Vorstin hebben ze een erg coole muur met allemaal roze posters waar ik altijd even voor blijf hangen.

Dit is de onderkant van mijn outfit voor die avond: Mijn nieuw Berska rokje en m’n limited edition mint groen blauwe Adidasjes. Ik laat dit zien, omdat fotografen van mij vooral foto´s maken van de waist up achter mijn laptop en ik dit wel een leuke combi aan kleurtjes vond. 😉

Met Daniel van veejays.com langs Central Studios in Utrecht voor een bespreking voor het feest van Lentekriebels dat op 8 april plaats vind.

Bezig met de laatste voorbereidingen voor een VJ opdracht waar ik ga VJen tijdens de opening van een nieuw kantoorgebouw in Amsterdam.

VJing @ Aegis Media gebouw  Dit is de VJ “booth”…

… met uitkijk op de champagne bar: Erg verleidelijk! Maar ik heb het netjes bij 1 glas gehouden.

 Bij deze opdracht waren er 3 beamers boven de bar geplaatst. Mijn VJ set bestond uit lente beelden gemixt met warme goude soul visuals. Dat paste goed bij de line up die bestond uit Glennis Grace, Wicked Jazz Sounds en 538 DJ Niek van der Bruggen.

 Het was een heel leuk feest wat voor mij een paar uur eerder eindigde. Doordat er teveel apparatuur op de elektriciteit groepen was aan gesloten sloegen er een paar stoppen door. De huismeester kon het probleem niet op lossen, dus ik ging een paar uur eerder naar huis. Dit is me nog nooit overkomen, maar voor alles is een eerste keer.
www.aineko.nl
@vjaineko

1 REACTIE

  1. Nice!! Ik blijf je avonturen ‘volgen’! Keep up THE good work. Girl powerrrrr 😉

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld