*Nieuw* MyBlackHair Diary | Nana Piguillet – Appiah

nana_appiah_c
Hardwork, glamour, fashion, big hair, curls, party, oftewel presentatrice Nana. Nadat ze jarenlang professioneel heeft gedanst en voor nationale en internationale merken campagnes heeft gedaan, maakte ze een carrière switch naar tv als presentatrice. Nana heeft diverse (live) programma’s voor diverse zenders gepresenteerd. Op dit moment is ze elke zondag rond de klok van half 4 te zien op SBS6 met het lifestyle programma ‘Lekker Leuk Leven.’
Elke maand geeft ze ons een kijkje in haar drukke, maar oh zo leuke wereld. Enjoy!
Let me introduce myself
nana_appiah_1
Hey allemaal! Ik ga jullie elke maand een kijkje geven in mijn leven.
Door mijn werk als presentatrice maak ik van alles mee. Hectiek ben ik wel gewend doordat ik altijd professioneel gedanst heb. Ik heb veel gezien en mogen doen. Lange dagen de grillen van artiesten waar je mee werkte, maar het moment on stage was altijd magisch. Toch was het tijd voor een nieuwe stap. Televisie! Presenteren. In het wereldje ben ik veel mensen tegengekomen die zeiden: “televisie, dat is echt iets voor jou.” Daar ben ik over gaan nadenken. Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en ben er gewoon voor gegaan, naast dat ik nog altijd profesioneel danste en ook veel modellenwerk deed(en nog steeds doe).
nana_appiah_2
nana_appiah_4
Zo was ik te zien als side-kick van BN’ers in het Veronica programma Beat de Mol met Johnny de Mol, daarnaast heb ik het modeprogramma FashionsceneTv op Net5 gepresenteerd, het lifestyle programma Weg op Rtv Rijnmond, LIVE het vuurwerk voor Rtl5&Rtl8 met oud en nieuw gepresenteerd en nu elke zondag op SBS6 te zien met het lifestyle programma Lekker Leuk Leven.
Verder presenteer ik veel fashionshows en events.

 Aan het werk. Duty calls

Bij televisie denkt iedereen altijd aan glamour. Nu moet ik zeggen dat de events waar ik voor uitgenodigd wordt, zitten absoluut vol glamour. Het werk zelf is super leuk, maar je maakt ontzettend lange dagen. Mijn wekker gaat vaak om half zes omdat ik om 09.00 uur al draaiklaar moet zijn. Oftewel; haar, make-up en outfit zijn af en actie. Vaak doe ik mijn haar en make-up ook zelf, omdat ik al zo vroeg op pad ben. Maar hè ik maak van alles mee.
 
nana_appiah_6
 

Zo was ik pas in een tattoo shop waar ik zelf een keer mocht ervaren hoe het is om een tattoo te zetten…

nana_appiah_7

  Dan stond ik weer in een soepfabriek (jawel met haarnetje en al)…

nana_appiah_8
 
nana_appiah_5

Muziekwinkel, aapjes voeren, kunstgalerie, en werd er nog een beeldje van mij geprint uit een 3D printer, heel bijzonder.

Maar goed er is ook genoeg tijd voor party’s hahaha.

Door mijn werk als presentatrice wordt ik voor veel events uitgenodigd. En ik moet zeggen de één is leuker dan de ander hoor.
nana_appiah_14

Als VIP bij de liveshow van SYTYCD. Dat zijn toch memoires aan mijn tijd als danseres.

nana_appiah_13

nana_appiah_9

De lancering van het WII spel just dance met optredens van Sharon Doorson en Nathalie la Rose.

nana_appiah_12

Montblanc event, Missy tailor in The Little Buddha. Zo zijn  er elke maand genoeg feestjes om naar toe te gaan en aan jullie te vertellen welke hot of not was 😉

 nana_appiah_11

 Gelukkig helpt mijn stylist Deborah Lamers-Papilaja van stijldepartment.nl mij met mijn looks.

nana_appiah_15

nana_appiah_16

We gaan vaak naar pr bureau Cachicci, want die hebben mooie buitenlandse merken waar een Beyoncé en Rihanna in lopen.

nana_appiah_10

Als presentatrice wil je, je gewoon graag onderscheiden mede door je style, look en natuurlijk je haar!! Daarnast shop ikzelf graag bij ivyfashion.nl en draag ik ook kleding van Ivy womenswear voor de opnames.

Ik denk dat iedereen die MyBlackHair.nl bezoekt wel haar issues heeft gehad. Tell me about it. Vorig jaar ben ik naar een kapper gegaan voor een vitamine behandeling en dacht: ‘leuk voor de kerst laat ik mijn haar en keer steil tangen’. Daar heb ik nog steeds spijt van. Er is iets gebeurd waardoor ik bijna geen krullen meer had. Het grootste deel van mijn haar bleef steil. Zoiets is rampzalig voor iedere vrouw. En een jaar later is het nog steeds niet helemaal goed. Maar goed, mijn televisiewerk gaat gewoon door en mijn look moet gewoon goed zijn. Ik heb veel producten uitgeprobeerd maar de Curl lala van Aunt Jackies werkt goed voor mij. Niet te dik en vettig want van te vette producten gaat mijn haar hangen.
nana_appiah_17

Ik sta bekend om mijn krullen en big hair en dat moet zo blijven en zo ben ik bij Realhaironline.nl terechtgekomen.(Kinkerstraat 249 in Amsterdam). Toen ik daar was, kwam er van alles op me af , losse weave banen, pruiken, closures, clipins teveel om op te noemen. Ik heb daar een heel leuk gesprek gehad en zo besloten we te gaan voor clip ins.

nana_appiah_19

Ik hou van mensen die eerlijk zijn en snappen wat je nodig hebt en believe me dat zijn ze daar. Ze hebben fantastisch haar en hele fijne service. Ik heb wel vaker 3 baantjes weave  ingehad, maar ik wil nu niks anders meer dan clipins. Ik clip het erin wanneer ik opnames of een event heb, en als ik niks wil dan heb ik mijn natural look. Voor mij is dat ideaal omdat ik ook nog graag naar de sportschool ga of met vakantie. Zo heb ik geen omkijken meer naar hoe mijn weave er dan daarna uitziet.

nana_appiah_18 nana_appiah_20

Mijn haar met de clip ins van Realhair zijn vol, mooi gekruld en natuurlijk. Zeker met de feestdagen in zicht is dit helemaal ideaal voor een snelle nieuwe look.

Dit was even een kleine introductie van wie ik ben, wat ik doe en wat ik zoal tegenkom. Vanaf nu zal ik elke maand jullie een kijkje geven in my World.

En ondertussen kunnen jullie mij volgen op:

Facebook: Nana Piguillet-Appiah,
Twitter: @NanaPiguillet

Instagram:@nanapiguillet

nana_appiah_21

 Hope you enjoyed it xoxo

1 REACTIE

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld