Nieuw: Miss Excellence


Nederland is weer een missverkiezing rijker: Miss Excellence. En dit keer is het niet alleen het uiterlijk waarmee de kandidaten indruk kunnen maken op de jury. De organisatie van deze jonge missverkiezing  richt zich voornamelijk op het tot bloei laten komen van talenten van jonge gekleurde vrouwen. Empowerment en het verwezenlijken van passies zijn de keywoorden van de coachingtrajecten waaraan de kandidaten in het kader van de missverkiezing deelnemen. Op 17 december weten we welke talentvolle schoonheid zich Miss Excellence van Nederland mag noemen.
Miss Excellence: A new birth of coloured women
16 finalisten in de leeftijd van 17 tot en met 27 jaar strijden over slechts enkele maanden om de titel “Miss Excellence”. De winnares van deze jonge Miss verkiezing zal een ambassadrice van de gekleurde vrouw in Nederland worden.
Als verlengstuk van de Miss Verkizeing brengt de organisatie in januari 2012 de eerste editie van het magazine genaamd  ‘Excellence’ uit. Hierin lees je alles over onder meer de winnares, sponsors en bekende gekleurde rolmodellen.
De finale
Miss Excellence
Plaats: Koning Party & Events, Amsterdam.
Datum: zaterdag 17 december 2011
Tijd: 
20.00 – 03.00 uur
 Kaartverkoop start in oktober 2011.
Meer info?  http://www.missexcel.com/
 
 
 
 
 

1 REACTIE

  1. Geweldig 🙂
    Als ambassadrice van de gekleurde vrouw zie ik graag een gekleurde vrouw die met trots haar natuurlijk kroes/krullend haar draagt, chemisch behandeld kan nog, maar geen pruik/weave.

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld