Fashion

Nicki Minaj lanceert nieuwe kledinglijn

NMinaj

“Grown and sexy stuff.”Klinken deze woorden jouw aantrekkelijk in de oren? Dan is er alvast een kleine kans dat je de nieuwe kledingcollectie van Nicki Minaj leuk zult vinden.De kledingcollectie ligt nog voor het  einde van dit jaar in de Amerikaanse K-Mart filialen. Herkennen zul je deze zeker, want de ontworpen stukken zijn een perfecte afspiegeling van de kleding waarin we Nicki gewend zijn te zien -maar dan een stukje goedkoper.

Enkele maanden geleden gaf Nicki haar fans een kijkje achter de schermen bij een overleg met K-Mart over haar kledinglijn. Bekijk het filmpje:

 

Nu New York Fashion Week is afgelopen, laat Nicki vol trots haar kledinglijn zien.

nickiminaj kmart minajkmart NMinajKmartclothes NickiKmart Nminajkmart3

 Wat vind jij van de kledinglijn van Nicki?

Foto’s: bron

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies