Beauty

Nicki Minaj lanceert eigen Lip Glass in Londen

Geheel in Nicki-stijl lanceerde de kleurrijke rapster maandag haar nieuwe Viva Glam Lipglass. In het prachtige Selfridges-warenhuis in Londen konden haar fans de lancering meevieren. De lipglass is bij MAC Cosmetics te verkrijgen in – hoe kan het ook anders – de kleur roze. Hoe enthousiast Nicki is over deze lancering, liet ze haar Twitter-volgers gisteren weten:

“Thank you to SELFRIDGES in London!!! We launched my new MAC VIVA GLAM Lip Glass today. Thanks for cmng out barbz!!! mmmuuuaaahhhh!!!!”

Is een lipglass nou iets anders dan een lipgloss? vraag jij je wellicht af. Het antwoord is nee. Het enige verschil vindt je daadwerkelijk in de benaming van het product (glass in plaats van gloss). De lipglass van Nicki glanst op dezelfde manier als dat ieder andere lipgloss zou doen. Nicki’s lipglass wordt samen met eenzelfde kleur lippenstift en een lip conditioner verkocht voor het goede doel. Alle opbrengsten gaan namelijk naar het MAC Aids fonds. Deze helpt  vrouwen, mannen en kinderen met HIV/AIDS.

Nog meer Nicki!
Dat Nicki Minaj niet stil zit wisten we al. Onlangs lanceerde ze haar eigen parfum, genaamd Pink Friday. Via Twitter deelde ze met haar fans alvast een voorproefje van de  Pink Friday-commercial.

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies