Haar

Je haar net zo #Flawless als dat van Gabrielle Union?

Aje een groot fan bent van de BET-serie ‘Being Mary Jane’, dan is het je waarschijnlijk wel opgevallen dat het haar van actrice Gabrielle Union, altijd perfect zit. Vaak prachtig steil gemaakt of met lichte krullen erin. Maar wist je dat Gabrielle al meer dan 10 jaar geen relaxer heeft gebruikt? Juist ja, om haar haar te beschermen gebruikt ze zoveel mogelijk protective hairstyles. Na al die jaren bezig te zijn met haar ‘healthy hair journey’, kwam ze er achter dat ieder product dat ze gebruikte wel iets miste. Tijd dus om zelf een lijn van haarproducten te lanceren, dacht ze. En zo werd ‘Flawless by Gabrielle Union’ geboren. Dit merk is voor iedereen met natuurlijk haar, die nog op zoek is naar de juiste haarproducten.

#Flawless

Flawless by Gabrielle Union  biedt maar liefst 10 verschillende producten aan in de categorieën ‘Care & Treatment’ en Styling. Alle producten zijn verrijkt met olien die ervoor moeten zorgen dat het moisture-balans in je haar op peil blijft. De drie belangrijkste olien in de producten zijn Argan olie, Avocado olie en Marula olie. Over de voordelen van Argan en Avocado olie, hebben we op Myblackhair.nl al vaker geschreven. Over Marula olie echter nog niet. Deze olie vindt zijn oorsprong in Namibië (Afrika). De olie wordt geperst uit de pit van de Marula vrucht en is geschikt voor zowel de huid als het haar. Meer informatie over de nieuwe haarproducten van Gabrielle Union vind je hier.

De #Flawless look van Gabrielle Union

Flawless by Gabrielle Union_2Flawless by Gabrielle Union

De voordelen van het dragen van weaves en pruiken? Je kunt je eigen haar even laten rusten! En dat is precies wat Gabrielle Union heel vaak doet. Doordat ze zo vaak een pruik en weaves draagt en gestopt is met het relaxen van haar haar, ziet haar eigen haar er gezond en mooi vol uit. Meer zien van Gabrielle Union? Volg haar dan via Instagram.

 

Foto;s: Gabrielle Union Instagram en Flawlesshair.com

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies