Beauty

Neoderma Bio Peel treatment voor de getinte en donkere huid

Neoderma treatment area1

Onlangs was ik uitgenodigd om kennis te maken met de biologische Bio Peel facial treatment en de verzorgende producten bij Neoderma. Mijn nieuwsgierigheid was mede gewekt door alle positieve reacties uit mijn omgeving. Ik vond het de hoogste tijd om zelf een behandeling te ondergaan.

Het was één van de beste, op mijn donkere huid gerichte behandelingen die ik sinds tijden heb mogen ervaren. De specialisten zijn professioneel, hebben kennis van zaken, ook op het gebeid van de getinte en donkere huid, zijn alleraardigst en de omgeving heel clean en ontspannen.

Neoderma reception and tra

Wat de Bio Peel behandeling echt de moeite waard maakt? De cocktail is op basis van algen, natuurlijke planten ingrediënten en essentiële oliën waardoor Neoderma Treatment Producthet niet agressief is voor de huid. Het papje ruikt enigszins naar een paardenstal maar als je bedenkt dat het pijnloos is en nadien je huid soepeler en zachter aanvoelt en bovendien poriën minder zichtbaar zijn, dan ben je de geur zo vergeten…

De Neo -Marine Spa treatment met kruidenextracten en vitamine is een prettige na- behandeling om het vocht in de huid te herstellen.

Fijn want deze combi behandeling wordt juist aanbevolen voor een getinte en donkere huid omdat het de huid verhelderd en eventuele pigmentatie wordt aangepakt. Heb je last van acne, een vette huid of vlekken en littekens? De Bio kruiden Peel stimuleert cel vernieuwing en de productie van collageen. Ook een aanrader voor het lichaam.

Facial treatment Neoderma

Je huid en spiegelbeeld zal je uitermate dankbaar zijn als je eens een Bio Peel behandeling ondergaat. Je vind een custom made Neoderma behandeling in één van 1000 salons in Nederland.

Voor meer info: www.neoderma.nl

Geschreven door Amanda Rijff

www.makeuponyourmind.com