Black Hair

NaturalBlackHair.nl en Taren Guy geven haarworkshops op Pearl Event

taren_guy

Ze is één van de bekendste vloggers op het gebied van natural hair en inspireert miljoenen vrouwen over de wereld met haar hair tutorials. En nog leuker: ze komt naar Nederland! We hebben het natuurlijk over Taren Guy!

Tijdens PEARL Event verzorgt NaturalBlackHair.nl twee workshops met Taren Guy in het kader van haar Luv & Learn Your Hair-tour (LLYH). Vlogster Taren Guy stond aan het begin van de “natural hair-revolutie” toen ze in 2009 via Youtube verslag deed over haar journey van gestraight naar natural.  Tijdens haar LLYH-workshop gaat een panel in discussie over actuele topics, en geeft ze haar nieuwste inzichten prijs en is er ruimte om haar persoonlijke vragen te stellen.

Ben je nog niet bekend met Taren Guy? Hier zijn wat populaire filmpjes van haar:

Bun Tutorial

Luv & Learn Your Hair- Tour Chicago

Als je via de site van NaturalBlackHair kaarten voor The PEARL Event koopt, krijg je automatisch toegang tot de LLYH-workshop. Als je al in het bezit bent van een Pearl Event kaartje kan je ook een los LLYH-ticket kopen voor € 5 door een mail te sturen naar klantenservice@naturalblackhair.nl.

Wees er snel bij in verband met beperkt aantal kaarten!

www.naturalblackhair.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm