Black Hair

Event | Natural Woman Conference

Worstel je weleens met de vraag of je wel of niet natural zal gaan? Wil je de ervaringen horen van andere naturals? Of heb je natural hair en wil je meer weten over de verzorging daarvan? Kom dan naar de Natural Woman Conference op 15 december in Club Cinema in Amsterdam.

Cindy Hurst

De Amerikaanse filmproducer en psychologe Cindy Hurst komt speciaal naar Nederland om haar documentaire Natural Woman te vertonen. Na afloop zal zij in gesprek gaan met het publiek over de houding ten aanzien van natural hair.

In Natural Woman delen Afro-Amerikaanse meisjes en vrouwen hun ervaringen met het dragen van natuurlijk kroeshaar. Ook geven vooraanstaande Afro Amerikaanse filosofen en psychologen hun visie op de rol van de maatschappij bij het definiëren van schoonheidsidealen. Bekijk een boodschap van Cindy Hurst over haar documentaire:

Ook kun je de documentair ‘Black, Bolg and Beautiful: Black Women’s Hair’ van Nadine Valcin bekijken. In deze film vertellen donkere vrouwen hoe zij tegen hun haardracht (relaxer, vlechtjes, cornrows, afro’s of dreads) aankijken. Daarbij komen verschillende issues aan bod, zoals de continue strijd die vrouwen voeren om erbij te horen. Maar ook de keuze voor een natuurlijke haardracht en het effect op de relatie met je ouders.

Iedereen met interesse in haarverzorging is welkom op de bijeenkomst. Drankjes zijn gratis en alle deelnemers ontvangen een presentje.  Kaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Je kunt reserveren voor het totale programma of voor de filmvertoning met discussie.

 KORTING

De eerste tien MBH lezers die een kaart reserveren, krijgen 25% korting met de code MBH. Reserveren is mogelijk via www.naturalhairday.nl

INFO

Datum: zondag 15 december 2013
Locatie: Club Cinema, Duivendrechtsekade 85, 1096 AJ Amsterdam
Tijd: 13.30 – 17.00 uur
Tickets: €7,50
Reserveren: www.naturalhairday.nl
Meer info: 06 24556844

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm