Black Hair

Natural Hair Lover: Precious Vrede

Naam Precious Vrede// Leeftijd 18 jaar // Woonplaats Amsterdam // Dagelijks Ik ga naar school en ik werk. Daarnaast doe ik ook het haar van veel mensen// Haartype 4b

Natural
Ik vind natuurlijk haar mooi. Het brengt de mooiheid van je gezicht naar buiten.

Het kapsel dat ik het mooist vind staan bij mij is…..
Met kort haar of bijna helemaal kaal vind ik mijzelf het mooist.

Mijn natural-hair verzorgingstips
– Zelf vind ik de producten van Olive Oil (ORS) heel goed.
– slaap altijd met een satijnen hoofddoek
– Was je haar 1 tot 2 keer per week

Maandelijks haarbudget
Ongeveer 30 euro

Het leukste dat iemand ooit over mijn kapsel heeft gezegd
Ik experimenteer heel veel met mijn haar en heb vaak andere kapsels. Iemand zei: “Alles staat jou”. Ook liep ik een keer in de stad en schreeuwde iemand heel hard “Oh my God, you are hotter than my daughter”  hahaha…

Dit vind ik leuk aan mijn haar
Ik kan echt alles met mijn haar doen. Het groeit ook lekker snel. Al knip ik het nu heel kort, over drie weken heb ik weer een heel ander kapsel.

Inspiratie
Mijn broertje inspireert mij. Hij geeft me de power om sterk op mijn eigen benen te staan, wat er ook is. Ook al is onze moeder er niet meer voor ons, we weten wel dat we een groot voorbeeld aan haar moeten nemen.

 

Haarstylist
Ik doe mijn haar altijd zelf.  Als ik een keertje geen zin heb om mijn haar te doen ga ik naar kapsalon Sisters of Girls Girls in Amsterdam.

 Top3 producten die iedere natural hair girl in huis moet hebben
1. Een hoofddoek
2. Borstel
3. Wrapping lotion!!!

Ben jij ook zo trots op je weave, relaxer, vlechten, dreads of krullen? Geef je dan op voor de rubriek Hairlovers. Stuur een mailtje naar redactie@myblackhair.nl onder vermelding van je naam en je haarstijl.


 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm