Naomi Campbell ontwijkt vraag over dunner wordende haarlijn

naomi_campbell_haarlijn_breakfast_club
“Don’t jugde a book by it’s cover”, antwoordt Naomi Campbell als radio host Charlamagne Tha God opmerkt dat ze toch veel aardiger is dan de media doen voorkomen. En eerlijk is eerlijk: ik had ook niet zo’n warm gevoel bij Miss Campbell (haar modellen carrière daarentegen; die is natuurlijk fantastisch). Maar na het zien van dit interview, blijkt Naomi toch best intrigerend. Nieuwsgierig was ik wat ze zou antwoorden op de vraag wat ze ervan vindt dat haar haarlijn (of haar gebrek aan haarlijn) op blogs en social media werd verspreid. “Het maakt mij niet uit”, zegt Naomi. “Social media is publiciteit. Ik vind het trouwens hartstikke leuk. Ik weet nu hoe ik kan twitteren en hoe ik op Instagram een foto moet plaatsen. Iedereen heeft een mening, maar het belangrijkste is dat je jezelf moet kennen en in jezelf moet geloven.” 
Het interview is de moeite waard om te bekijken. Hier alvast wat highlights:
Nelson Mandela noemde Naomi Campbell zijn kleindochter. Over haar relatie met Nelson Mandela vertelt ze:
“In 1992 deed ik mee aan de Miss World verkiezing in Zuid Afrika. Ik wilde graag geld doneren aan de ANC (Afrikaans Nationaal Concert, Nelson Mandela was leider) en ik hoorde dat ik Nelson mocht ontmoeten. Vanaf dat moment ken ik hem en ik heb nooit meer iemand als hem ontmoet en zal ook nooit meer iemand als hem ontmoeten. Ik mis hem heel erg. Ik ben blij dat ik hem ‘Tata’ (vader) heb mogen noemen.”
Over diversiteit op de catwalk:
“Ik steun alle donkere modellen van deze tijd. Ik sta ook op voor meer diversiteit in de mode-industrie. Ook in mijn show (The Face) zorg ik ervoor dat er zoveel mogelijk diversiteit is. Gelukkig zien we steeds meer donkere modellen in advertenties en daar ben ik blij om. Hopelijk is het geen trend, maar iets dat consistent is.”
Over plastische chirurgie in de modellen industrie:
“Ik heb een litteken boven mijn lip. Mijn modellenbureau zei dat ik die weg moest laten halen. Mijn moeder zei toen: “nee”. Met make-up kan het vervaagd worden. Als je plastische chirurgie doet voor jezelf, vind ik dat prima. Maar voor je werk: nee. Persoonlijk ga ik alleen onder het mes als het niet anders kan.”
Over haar flawless skin:
“Dat is het werk van Renee Garnes (Make up artist). Maar ik drink ook heel veel water en ik kan heel goed met stress omgaan. Dat heb ik denk ik geleerd door de back stage hectiek rondom fashion weeks.”
Bekijk hier het hele interview:

bron: Thebreakfastclub

Vond je dit artikel leuk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week de beste tips!

4 REACTIES

  1. Nogal een verwarrend intervieuw!Ik bedoel dus heel rommelig en inderdaad geeft ze geen antwoord!Sorry maar ze ziet daar erg onherkenbaar uit.

  2. Mensen zijn altijd zo snel met anderen veroordelen en geloven, vooral negatief, altijd blindelings, wat de media roept. Gelukkig zet zij zich in voor diversiteit in de modellenwereld. En ze doet niet alsof ze iemand anders is(Beyonce etc. etc.)

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld